Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 березня 2011, 13:29 Вбивства
На Рівненщині іменинник розстріляв натовп селян: семеро постраждалих
На Рівненщині іменинник розстріляв натовп селян: семеро постраждалих

Святкування Дня народження в тихому поліському селі закінчилося стріляниною. Зброю до рук узяв ювіляр. Розстрілюючи натовп селян, чоловік мстився за образу.

Святкування власного ювілею 35-річний мешканець села Степангорода Володимирецького району Володимир почав удома, в колі родини, а закінчив стріляниною в сусідньому, Дубровицькому районі.

Юхим Семенович, керівник Дубровицького РВ міліції:

- В селі Сварицевичі Дубровицького відпочивали, і туди з Володимирецького району приїхали також відвідувачі, і між ними виник конфлікт. Людина, яка зараз підозрювана, взяла зброю, і на ґрунті того, що його образили, нанесла тілесні ушкодження. І стріляла у всіх людей, яких бачила на своєму шляху. Цей чоловік, використовуючи незареєстровану гладкоствольну зброю, вчинив стрілянину, від якої постраждали особи.

Спочатку, кажуть у міліції, друзі іменинника в'їхали в натовп селян автомобілем. Потім сам ювіляр схопив зброю та заходився стріляти. 24-річну Світлану, яка намагалася заспокоїти п'яного та розлюченого чоловіка, він убив з двометрової відстані. У селі кажуть, такої трагедії Сварицевичі не бачили з воєнних часів.

Павло Крупко, Сварицевицький сільський голова:

- Постріли пролунали від тієї людини, про яку мабуть також в селі погано не знали. Людина, яка вже декілька років підряд допомагала людям обробляти городи, збирати врожай. І сам той факт, який виник, мені він не зрозумілий.

Унаслідок стрілянини одна людина померла, сімох ушпиталили. Шістьох з них місцеві медики відправили до Рівного. В реанімаційному відділенні районної лікарні із кількома вогнепальними пораненнями у критичному стані залишається дівчина. Всіх трьох учасників нападу правоохоронці затримали. Самого стрільця знайшли, коли той ховався у лісі. Що стало причиною трагічного інциденту в тихому поліському селі - тепер з’ясовують правоохоронці.