Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 березня 2011, 15:52 Вбивства
В Одесі жінка зарізала чоловіка і викинулася з вікна
В Одесі жінка зарізала чоловіка і викинулася з вікна

В Одесі жінка вбила чоловіка й намагалася вкоротити собі віку - вистрибнула з п’ятого поверху. Тепер правоохоронці чекають на одужання вбивці, аби розповіла, чому скоїла злочин.

Трагедія сталася на Молдованці. З 5 поверху будівлі на вулиці Бугаївській вистрибнула жінка. Самогубця впала на бетонну прибудову перед вікнами ЖЕКу, але дивом не розбилася. Коли правоохоронці зайшли в її квартиру, побачили там закривавлене тіло 33-річного чоловіка. Його кохана вбила ножем у серце.

Катерина, сусідка:

- Хороший мальчик, ніколи нікого, даже кошку не обідить. Очень хороший. Просто судьба в нього така, не знаю, за что? Спросить ее, что надо было сделать, чтоб так издеваться?

Сусіди, що знали Сергія, розповідають: того дня бачили його за годину до смерті. Чоловік прийшов додому, де його чекала співмешканка. Що спричинило злочин - з’ясують експерти. Та на місці знайшли пляшку. Коли жінка завдала смертельного удару, викликала "швидку". А потім стрибнула з 5-го поверху.

Олена, співробітниця ЖЕКу:

- Когда случилось, и она уже осознала и рассчитывала, что все-таки выбрасывается и погибает, такая ситуация, которую я наблюдала. Дальше все связано было с милицией. Я просто не подумала, что Сережа зарезан. А уже ближе к 12-ти ночи уже вышли парни. Я спросила, как Сережа. Они сказали, что Сережи уже нету. Я поняла, что это серьезная ситуация, его убили.

Правоохоронці вже порушили кримінальну справу. У лікарні, де підозрювана лежить із численними травмами, чергує міліція і чекає на поліпшення стану пацієнтки, щоб її допитати.