Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 березня 2011, 12:42 Вбивства
На Донеччині колишня вчителька і мати п'ятьох дітей зарубала співмешканця
На Донеччині колишня вчителька і мати п'ятьох дітей зарубала співмешканця

На Донеччині колишня вчителька зарубала, а потім розчленувала свого співмешканця. Чолов'яга вкотре домагався її сп'яну, і жінка не витримала, схопила сокиру.

Кривава драма розігралася ось у цьому вагончику поблизу селища Красного Партизана. Саме тут подружжя мешкало кілька років. Господарі полюбляли гульнути. Одного вечора, після чергової випитої пляшки оковитої, чолов'яга вдався до насильства.

В'ячеслав Любченко, заступник керівника Ясинуватського МВ міліції:

- Мужчина пытался домогаться сексуально. Она обухом топора сначала оглушила, затем отрубила голову, руки, и все это поместила в печь, которая была в этой комнате и, растапливая дровами, сожгла.

Потім зібрала речі й попрямувала до сусіднього селища. Знала, що довго ховатися не зможе, тож приїхала до матері й 5-ох своїх дітей, аби вибачитися й попрощатися.

В'ячеслав Любченко, заступник керівника Ясинуватського МВ міліції:

- Она направлялась к своим родственникам. У нее в поселке Нижнегородское жила мать, 5 детей, которых она бросила несколько лет назад, за что и была приговорена за невыплату алиментов для своих детей.

Жінка не помилилася: правоохоронці вже за кілька днів затримали підозрювану. Вона розповіла, що не витримала чергових знущань чоловіка. Її співмешканець уже мав тюремний досвід, відсидів за зґвалтування. Тому під час грубих залицянь у колишньої вчительки просто не витримали нерви.

Гурген Асатрян, старший слідчий Ясинуватського МВ міліції:

- Жестокость очень большая, рискованность. Человек с высшим образованием, она - бывший учитель, воспитатель в садике. Однако нужно учитывать тот факт, что потерпевший лицо ранее судимое, и могло довести человека до непредсказуемых действий.

За жорстоке вбивство з розчленуванням матері 5-ох дітей загрожує найвища міра покарання - довічне ув'язнення.