Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 березня 2011, 13:32 Вбивства
На Луганщині застілля трьох друзів-шахтарів закінчилося вбивством
На Луганщині застілля трьох друзів-шахтарів закінчилося вбивством

Забив до смерті і викинув із балкона. Так закінчилося застілля трьох друзів-шахтарів у луганському місті Антрациті. Чому посварилися приятелі - ні свідок кривавої бійки, ні сам убивця вранці пригадати не могли.

Без одягу, взуття, з розбитою головою. Закривавленого чоловіка під балконами будинку близько п'ятої ранку помітили сусіди. "Самогубця", - спочатку припустили правоохоронці. Та цю версію одразу спростували експерти - бідолаха пролетів три поверхи, а на його тілі не було живого місця.

Денис Мозговий, слідчий Антрацитівського РВ міліції:

- Когда оперативная группа стала стучаться в данную квартиру, получается, никто не открывал дверь. Через некоторое время, когда соседи уже были разбужены, то открыл двери парень в алкогольном опьянении, объяснил, что он спал, и не слышал никакого стука.

Криваві сліди від кімнати до балкона. Власник оселі одразу зізнався: він - убивця. Розповів: напередодні з двома друзями хильнув. З одним із них посварився, далі - почав його лупцювати, й не розрахував сили.

Затриманий:

- Я попробовал пульс в области шеи, на руке, потом вышел курить, пришел, увидел, что лицо уже белое, попробовал еще раз, убедился, что он труп.

"Позбутися тіла", - лише гуло в голові. Молодик відчинив балкона й викинув мертвого приятеля на вулицю. Зачинив двері і ліг спати. Заснув, нічого не бачив - переконує слідчих третій учасник застілля. Згодом зізнається: не хотів бачити.

Приятель загиблого:

- Встретились, все друзья, вместе работаем. Встретились, решили взять водки, выпили, посидели, попили. Смотрю - начали толкаться друг с другом. Я ушел домой, лег спать, вот такое получилось.

Хто і через що сварку почав - пригадати не може жоден. Та рідні затриманого припускають: можливо, і причини не було, агресію розпалювала оковита.

Олександр Білокопитов, дільничний інспектор Антрацитівського РВ міліції:

- Употреблял спиртное, неоднократно был кодирован, и характеризуется после употребления спиртного как агрессивный, очень легко возбудимый и неадекватный. То есть, любит устраивать драки, в состоянии алкогольного опьянения ведет себя очень резко, несдержанно.

Чергова бійка молодикові так не минеться. За жорстоку розправу з другом йому загрожує до 10 років ув'язнення.