Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 січня 2011, 12:43 Вбивства
На Київщині в результаті бійки за місток вбили чоловіка
На Київщині в результаті бійки за місток вбили чоловіка

На Київщині повторився сценарій байки про двох баранів, що не хотіли поступатися одне одному дорогою. В головних ролях - кілька мешканців села. Вони теж не розминулися на вузькому містку. Чим байка закінчилася в реальному житті?

"По крутой тропинке горной шел домой барашек черный. И на мостике горбатом повстречался с белым братом. И сказал барашек белый здесь, мой друг, такое дело - здесь вдвоем нельзя пройти".

Дитяча байка в реальному житті. Маленький місток на Київщині не поділили дві компанії. Чому? І рідні і близькі нині лише здогадуються. Того вечора двоє чоловіків пішло до крамниці - не п'яні, з тверезим розумом. Але, переходячи через невелику річку, зіштовхнулися із гуртом юнаків. У двобої за місток перемогла молодість.

Дружина постраждалого:

- Ми прибігаєм - а це, Толя лежить. Ми до нього - а він лежить, балакать не може, все на світоньки перебите. Вони всі порваті були, пошматована одежа, наче їх собаки покусали, і того, і того.

Один з чоловіків помер на місці майже миттєво. Картину бійки описав інший постраждалий. Розповів і про суперників за місткові метри.

Дружина постраждалого:

- Як Вітю били, я почав бігти, а він кричав: "Серьожа, не вбивай Толі". Вітя, він, видно, знав когось із них. Вони спочатку били по ногах, а потім по голові. Я ліз до Віті щоб Вітю спасти, а Вітя вже лежав, а вони - добивайте, кажуть, його.

Допомогли знайти нападників собаки. Правоохоронці шоковані. Звіряче побиття молодики ще й фільмували.

Федір Краснояров, керівник Києво-Святошинського РВ міліції:

- Неопровержимый факт преступления был изьятый у одного из подозреваемого мобильного телефона, на который была записана часть его злодейских деяний.

Найближчим часом затримані боротимуться, хіба що, за кращі місця в тюремній камері. Нині вони за ґратами чекають вироку суду.

Федір Краснояров, керівник Києво-Святошинського РВ міліції:

- Один из них ранее судимый, и второй - несовершеннолетний ученик 10-го класса. Предусматривает от 10 до 15 лет свободы, или пожизненное заключение.