Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 січня 2011, 11:38 Вбивства
У Єгипті та Китаї пролунали вибухи
У Єгипті та Китаї пролунали вибухи

Двоє людей загинуло і 15 зникло безвісти внаслідок аварії китайського судна в Жовтому морі напередодні Нового року. Катастрофа сталася за 150 кілометрів від східного узбережжя країни. Майже сімдесятиметровий суховантаж затонув під час великого шторму. Рятувальники, котрі прибули на місце лиха, підняли з води за допомоги гелікоптерів трьох живих і двох загиблих моряків. Пошуки решти екіпажу ускладнює буревій.

А ще напередодні Нового року в Китаї сталося кілька вибухів і пожеж. 5 робітників загинули й вісьмох травмовано внаслідок лиха на фармацевтичному заводі. Там пожежа спалахнула вранці після низки вибухів. Люди рятувалися від полум'я й вистрибували з вікон. Що спричинило нещастя - з'ясовує слідство.

Святковий настрій затьмарили вибухи у Єгипті. 21 вірянин загинув та понад 70 постраждали внаслідок теракту біля християнського храму в Олександрії. Зі слів свідків, рвонуло, коли люди виходили з церкви після молебня. Вибуховий пристрій був у припаркованій поблизу храму автівці. Після кривавих терактів через зіткнення християн і мусульман влада країни посилює заходи безпеки.