Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 грудня 2010, 14:23 Вбивства
У Луганську під час поминок бабусі син вбив свою матір
У Луганську під час поминок бабусі син вбив свою матір

Пом'янув бабусю та убив матір! Так закінчилися поминки в Луганську. Син із матір'ю спочатку випили, вшанувавши пам’ять родички, а потім посварилися до смерті.

"Знайдіть убивцю матері!" - благав о четвертій ранку в райвідділку 32-річний чоловік. Лише на день поїхав до друга, повернувся - у квартирі труп.

Ольга Ручка, слідчий Артемівського РВ міліції м. Луганська:

- В Артемовский отдел милиции поступило сообщение о том, что по месту проживания в квартире был обнаружен труп женщины 52 лет. По данному факту было возбуждено уголовное дело по ст. 115 ч.1 УКУ по факту умышленного убийства.

Три порожні пакети з-під вина на столі, жодної боротьби і слідів злочинця. Міліціянти узялися шукати душогуба. Вже за два дні з'ясувалося: розтрощив голову жінці її власний син. "Накипіло!" - одразу зізнався чоловік. Із ненькою ніколи в згоді не жили.

Затриманий:

- Когда я рос еще, она гуляла, жила своей жизнью, сдала меня в спецшколу, в интернат. А потом пошла жизнь по наклонной, если можно так сказать. Сам уже виноват. Та уже не помагала.

Крадіжки, розбій, пограбування. Півжиття чоловік провів за ґратами. Між ув'язненнями лише по кілька місяців. Налагодити стосунки із матір'ю не встигав. Жадане затишшя настало на поминках бабусі. Та після кількох чарок стало зрозуміло: то лише перед бурею.

Затриманий:

- Мы бабушку помянули. Она начала плакать, он, когда выпьет, у нее состояние невменяемости. Ну, и она начала, хочу к маме своей, как меня эти дети достали…

Бажання матері молодик одразу і виконав - схопив молотка і кілька разів пройшовся по голові жінки. Вгамувавши лють, покликав колишнього співкамерника допомогти позбутися тіла.

Затриманий:

- Хотел ехать хоронить. Сам я думал, не донесу. Поехал, позвонил приятелю, взял приятеля, приехал с приятелем. Увидел мать, уже по дороге отрезвел. Ну, духа не хватило бы закопать. Решили ехать в милицию.

Дорогою до міліції приятелі вигадали план - син, нібито, поїхав у гості до товариша. Повернулися разом уже перед світанком. Обидва тепер вирушать і до в'язниці - один за навмисне вбивство, інший - за приховання тяжкого злочину.