Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 листопада 2010, 13:50 Вбивства
На Київщині батько зарізав психічнохвору доньку і повісився
На Київщині батько зарізав психічнохвору доньку і повісився

Ще одна трагедія сталася на Київщині. Батько зарізав доньку, а потім наклав на себе руки. Більше про приголомшливий злочин знає Борис Сачалко.

У бабусі Тетяни вчора був шок, а сьогодні горе. Її роботящого сусіду разом із його донькою знайшли мертвими. Що до чого - старенька сама не знає. Ледь стримує сльози.

Тетяна Дмитрівна, сусідка загиблого:

- Нічого. Ні ссори не було, ні крику ніякого, а сам подзвонив до сестри, сказав: все відкрито, приходьте.

Сусідка:

- Він був не те, що на 5, а на 6 був - такий порядочний, як сім'янин, як батько, до всіх відносився дуже добре.

Інакше дідуся, якого знайшли повішеним на горищі власної оселі, ніхто не характеризує. Як він опинився в зашморзі й чому доньку знайшли з перерізаною горлянкою?

Сусідка:

- Донька була дуже хазяйка велика, дуже розумна дитина, і дитина була тоже хвора.

Про ці смерті нині говорить увесь Переяслав-Хмельницький. Що сталося по той бік стіни - ми намагаємося дізнатися в міліціянтів. Правоохоронці самі шоковані.

Сергій Кириленко, керівник Переялав-Хмельницького МВ міліції:

- Це не єсть класичним випадком, це як виняток.

Напередодні вбивства дідусь повернувся з лікарні. Вдома його зустріла донька. Вона була психічно хвора й майже безпорадна, батько все життя дбав про неї. Та в лікарні чоловіка ошелешили страшною звісткою.

Сергій Кириленко, керівник Переялав-Хмельницького МВ міліції:

- Напередодні цього вбивства поставили діагноз, що він дуже тяжко хворий, і, знаючи, що донька його дуже тяжко хвора, він, імовірніше всього, прийняв рішення закінчити з дочкою і закінчити із собою.

Спочатку батько оглушив дочку ударом по голові. Коли жінка знепритомніла, взяв ножа й перерізав їй горло. Потім піднявся на другий поверх і просунув голову в зашморг. І хоча міліціянти розглядають кілька можливих версій убивства, головна - таки самогубство.

Сергій Кириленко, керівник Переялав-Хмельницького МВ міліції:

- Я думаю, ми прийдемо до висновку про відмову в порушенні кримінальної справи у зв'язку з тим, що особа обвинувачена покінчила життя самогубством.