Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 листопада 2010, 12:12 Вбивства
Ветеран Великої Вітчизняної застрелив онучку, зятя і себе
Ветеран Великої Вітчизняної застрелив онучку, зятя і себе

Ветеран Великої Вітчизняної застрелив свою онучку й зятя, а потім наклав на себе руки. Така драма розігралася на Донеччині. Родичі й сусіди досі не розуміють, чому це трапилося в нормальній сім’ї.

Рано-вранці жінка збиралася на роботу. Несподівано почула постріли в сусідній квартирі. Побігла туди й жахнулася - в закривавленій оселі лежало три трупи.

Тетяна Семенова, прес-офіцер Горлівського МУ міліції:

- Первый выстрел пришелся внучке, второй - достался отчиму внучки, последний выстрел он сделал себе в голову в висок. К сожалению, установить картину происшедшего и сказать о версиях на данный момент мы не можем, так как нет никого в живых из участников этой трагедии.

Експерти пізніше з’ясували: розстріляв власну родину майже столітній ветеран. Та чому це зробив - незрозуміло. Сусіди шоковані: такого від тихого дідуся ніхто не очікував.

Сусідка загиблого:

- Он хороший дедушка был. Я, когда он был моложе, общалась с ним.

Сусідка загиблого:

- С внучкой жил, и как это?

- Застрели ее и зятя, который кормил всегда. Дочка живет в соседнем подъезде, и муж с ней жил. И он утром приносит сюда завтрак, и вечером приносил. И вот такое сотворить с ним.

У міліції кажуть, найімовірніше пістолет "ТТ", з якого 93-річний ветеран розстріляв своїх рідних, залишився в нього ще від часів війни. Усі ці роки чоловік ретельно ховав зброю. Про його секрет не знала жодна жива душа.

Тетяна Семеонова, прес-офіцер Горлівського МУ міліції:

- Уже более 5 лет не выходил из дома, был на вид крепким, по квартире передвигался самостоятельно. О том, что у него имеется боевое оружие в квартире, не знали даже родственники. В последнее время, после смерти жены, он стал вести себя очень скрытно, порой неадекватно.

Про причини трагедії правоохоронці говорять обережно. Кажуть, розслідування лише почалося. Єдине, на що вказують - дід дуже тяжко переживав смерть дружини.