Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 жовтня 2010, 09:37 Вбивства
На Київщині дружина побила вагітну коханку чоловіка
На Київщині дружина побила вагітну коханку чоловіка

Любовний клубок намагаються розплутати міліціянти на Київщині. В одному з ресторанів жінка заскочила свого чоловіка з коханкою і так відлупцювала суперницю, що та потрапила на лікарняне ліжко. Побита виявилася вагітною і втратила дитину - з того й почався гучний скандал.

Леся, постраждала:

- Ми дуже давно з ним спілкувалися.

- Він збирався піти з сім’ї?

- Так. Коли я завагітніла, з ним радилася. Він сказав, що буде писати заяву на розлучення.

Півроку Леся приховувала стосунки з одруженим чоловіком. Наприкінці літа завагітніла. І перед коханим постало питання, в якій родині лишатися. Поки вирішував, про коханку довідалася дружина. Заскочила парочку за романтичним обідом.

Жанна, свідок:

- Я підійшла до них. Я працівник ресторану. Підійшла до них поговорити. Тут прийшли три женщини і два чоловіка, і начали бити іменно Лесю. Охоронець підійшов, сказав, щоби покинули територію ці женщини.

Одна з нападниць - обдурена дружина, розбила фужер об голову власного чоловіка. Потім накинулася на конкурентку.

Жанна, свідок:

- Вона взяла камінь. Чи вона прийшла з ним. Вона її по голові вдарила.

- А далі?

- Руками і ногами били. Вона лежала, я не могла нічого зробити. Вона була вся в крові, сосотояние було поганим.

Леся, постраждала:

- Вони знали, що я вагітна. Били на території ресторану "У Саши". Спеціально били ногами по животі, щоби був викидиш. Повалили на праву сторону, повалили на спину, і ногами били по животу. І в історії хвороби написано, що в мене внутрішня кровотеча.

Після побиття Леся потрапила до лікарні. Медики одразу сповістили міліцію. Але ніхто не приїхав.

Леся, постраждала:

- Від центральної лікарні поступила заява до дільничного, що був виклик. Він не відреагував і не приїхав. На третій день я наняла машину, і вся побита приїхала до дільничного, написала заяву. Впродовж 10 днів до мене ніхто не з’являвся, і ніякі слідчі дії не проводилися.

Рідні постраждалої вважають: кривдницю намагаються "відмазати". Попри те, що вона зламала Лесі шийного хребця, та через численні побої в неї стався викидень, кримінальної справи досі не порушили. Дільничний інспектор розповів, що жінки чубилися й раніше.

Юрій Примак, дільничний інспектор Бородянського РВ міліції:

- Не можуть поділити одного громадянина, Юрія. Між ними на ґрунті ревнощів виникли неприязні стосунки, і жінка підловила їх в ресторані. Там, єстєственно, нанесла тілесні ушкодження любовниці його.

Дільничний запевнив, що нікого вигороджувати не збирається, просто не встигає зібрати свідчення. Скаржиться на брак часу. Разом із тим запевнив: чинитиме згідно з законом.

Юрій Примак, дільничний інспектор Бородянського РВ міліції:

- Я не встигаю, я один на Бородянку - це 17 тисяч населення, забагато. Будемо вирішувати по експертизі, я вже першоначальну назначив по довідці, але потрібна вся документація, рентгенівські знімки.

Кривдниця Лесі відмовилася спілкуватися із журналістами. Сказала, говоритиме в суді. Її чоловік також побоявся афішувати своє подвійне життя. А про бійку знайомим розповідає так: був тоді дуже п'яний і нічого не пам'ятає.