Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 жовтня 2010, 11:46 Вбивства
На Миколаївщині чоловік убив свою дружину за пияцтво
На Миколаївщині чоловік убив свою дружину за пияцтво

Утікач із колонії вбив свою родичку. Коли ховався від міліції, чоловік удерся до пенсіонерки в пошуках їжі. Бабуся почала кричати, тож він забив її до смерті. Так само вчинив із власною дружиною мешканець Миколаївщини. Він покарав жінку за те, що їхніх дітей забрали до притулку.

Бабуся, хрещена мати затриманого:

- Ти в мене скільки перекрав. Переколотив. Я тобі все прощала, як хрещенику, а ти вже жінку добив! Безсовісний!

Отак сільські бабусі проводжають убивцю в райвідділок.

Бабуся, хрещена мати затриманого:

- Я ж тобі казала - вона і чистьоха, і стірала, і тобі, і Альошкє, всім їсти варила, всім вона догодила. А ти оце наробив! Оце візьми, нехай пустять мене хлопці, то я тебе так отколохмачу - з ніг до голови!

Що сталося того вечора, чоловік пояснює лаконічно. Побив не вперше. Сусіди взагалі шоковані, що жінка стільки терпіла знущання.

Сусідка:

- Він постоянно її бив, постійно вона синя ходила, постоянно лице опухше.

А все почалося кілька років тому. Родина пиячила, за дітьми ніхто не дивився. Кілька разів до їхньої оселі приходила опікунська служба. У тому, що малеча недоглянута, чоловік звинувачував дружину.

Затриманий:

- Коли з роботи приходив, вона п'яна була - бив.

- А по-людськи не міг пояснити?

- Об'ясняв, не доходило.

Зрештою, дітлахів таки забрали до дитбудинку. Чоловіка це розлютило, і він добряче приклав кулака до жінки. Наступного ранку побита скаржилася на біль у голові, але чолов’ягу це не здивувало. Зі спокійною душею він пішов на роботу, а коли повернувся, дружина вже ледь дихала.

Затриманий:

- Да, лежала, я спросив, що такоє, не отвєчала мені.

Сергій Дяченко, керівник Миколаївського РВ міліції:

- При вскрытии было обнаружено, что смерть наступила в результате черепно-мозговой травмы, обширной субдуральной гематомы левого полушария головного мозга.

А це означає, що по голові її ударили, щонайменше, з десяток разів. Нині чоловікові загрожує до дванадцяти років ув'язнення. Діти, ж через яких подружжя постійно чубилось, тепер у новому домі, і головне - в безпеці. Адже в родині малих виховували дуже жорстоко.

Лідія Туровська, директор Радсадівського соціально-реабілітаційного центру:

- Пальчик був пошкоджений, синій, мізинчик по словам хлопчика це мама йому придавила дверима, у хлопчика були гематоми на вушках, обидва вушка були сині, вони до сих пір не зійшли. По словам хлопчика, це пошкодила вушка мама, била з кулака по правій стороні і лівій. Права ручка у хлопчика деформована після ожога, тому що впав на плитку розкальонну, і звідси зрослися пальчики, і потрібне хірургічне втручання.

Нині улюблене заняття дітей - купання. Раніше води із крану вони навіть не бачили. Та і в таких умовах точно не жили.