Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 жовтня 2010, 11:26 Вбивства
На Чернігівщині 28-річного хлопця зарізали в його День народження
На Чернігівщині 28-річного хлопця зарізали в його День народження

Двадцятивосьмирічного мешканця Чернігівщини вже не врятуєш. Він дістав удару ножем на власний День народження.

Свій двадцять восьмий день народження Славко відзначав у родинному колі. Надвечір вирішив заглянути на вогник до друзів - того дня в їхньому селі святкували храм. Під час застілля до нього підсів співмешканець господині оселі. Між молодиками виникла сварка.

Затриманий:

- Ты спал с моей Надей. Славик был тоже на подпитку: все-таки, храм был. И День рождения. А этот - пойдем, поговорим наедине. Когда Славик за ним пошел, он уже нож за спиной держал.

Що сталося в коридорі - ніхто із захмелілого товариства не бачив. Схаменулися, коли до кімнати зайшов закривавлений Славко. З його горла струменіла червона цівка.

Василь, мешканець с. Ленькового Круга:

- Услишав стук. Глянув - а он уже возле дивана в зале на коленках сидит и кровь с него.  Жінка моя проснулась, взяла полотенце, чтоб кров закрыть, но ничего не получилось - он перерезал сонну жилу, и сильно.

Молодь кинулася шукати нападника. Тридцятирічного чолов'ягу побачили надворі: він ледь стояв на ногах і силкувався подолати дерев'яного перелаза, щоби втекти.

Василь, мешканець с. Ленькового Круга:

- Заломали его, связали. Пацаны его хорошо "отоварили". Вот на этом кресле связали. Лицо набили, конечно.

Перелякана мати порізаного парубка серед ночі прибігла на місце трагедії, та попрощатися з сином не встигла.

Валентина Пилипівна, мати загиблого:

- Отак у нього по лікті світер у крові, і тут запечена кров, і кругом усе у крові. Кажу - синок, синок, ну скажи що-небудь! А він ні дише, ні здвигається. Я все хочу до лиця дотягнуться, а воно ж мовчить.

Сергій Бриль, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

- Зараз за ст. 115 ч.1 - умисне вбивство. Чернігівським РВ міліції порушена кримінальна справа. Ця стаття передбачає позбавлення волі від 7 до 15 років. Зараз ведеться слідство.