Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 жовтня 2010, 11:12 Вбивства
На Київщині чоловік напідпитку вбив товариша ножем у ногу
На Київщині чоловік напідпитку вбив товариша ножем у ногу

Поранення в ногу стало смертельним для п'ятдесятирічного чоловіка. Загиблий вирушив із товаришем на риболовлю. І така мирна розвага завершилася трагічно.

Саморобного ножа під коліно. Двадцятивосьмирічний Володимир клянеться: вбивати товариша не хотів, тому й бив у кінцівку.

Олександр Здор, дільничний інспектор міліції:

- Між громадянами виникла сварка, яка переросла в бійку, під час якої один із громадян наніс другому ножове поранення в область ноги. При цьому попав у аорту. На момент прибуття "швидкої" громадянин скінчався.

Не зважаючи на чималу різницю у віці, двоє друзів товаришували давно. Чоловіків об'єднувала одна особливість - обидва сиділи за ґратами. Часто разом відпочивали, і якось вирішили вибратися зі столиці - порибалити. Взяли з собою й оковитої. Та після розпитого почали сваритися. Далі один витяг ножа. Що стало причиною сварки - не пам'ятає навіть сам вбивця. У слідства дві версії. Чи то купили замало горілки, чи хтось когось образив за тюремними законами.

Тетяна Хлюстова, слідчий Бориспільского МВ міліції:

- Обидва мали кримінальне минуле, і з приводу цього, можливо, хтось когось обіцяв, згадав щось з минулого, виникла така сварка, під час якої потерпілий отримав ножові поранення.

Сварку й різанину бачили інші рибалки. Вони й викликали міліцію та швидку. Що убив друга, Володимир усвідомив лише як протверезів. Потім вже божився - на свіжу голову на товариша ніколи б руки не підняв.

Юрій Ірхін, психолог:

- Спиртное является очень сильным психотропом. Психотроп - которое меняет состояние сознания. Меняется мышление, меняется восприятие мира как такового. То есть, человек, который воспринимает мир адекватно, под воздействием спиртов воспринимает его не так.

Затриманого звинувачують у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті. Тож сидіти йому в тюрмі до п'ятнадцяти років.