Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 жовтня 2010, 10:22 Вбивства
На Миколаївщині запальний чоловік зарізав сусіда
На Миколаївщині запальний чоловік зарізав сусіда

Негадане застілля стало останнім для мешканця Миколаївської області. Напросився до сусіда в гості, розсварилися, й один встромив ножа іншому в живіт.

Почали за здоров'я, а cкінчили за упокій! Того дня в невеличкій квартирі Сергія зібралося повно люду. Святкували ювілей. На дзенькання келихів прибіг сусіда, напросився до столу. Чоловіка прийняли, поставили чарку. Всім стало весело, але ненадовго.

Затриманий:

- Собрались мы как-то вечерком с корешами побухать, и прибился, к нам соседушка с верхнего этажа. Вроде, сначала так нормально пили, все хорошо, всем нравится. Тут смотрю - поглядывает бык на мою Маринку.

Зазіхання в бік дружини господаря обурили. Узявся повчати нахабу. Зрештою після словесної перепалки сусіди розійшлися по домівках. Гості з полегшенням зітхнули: обійшлося. Та не так сталося, як гадалося.

Сергій Дяченко, керівник Миколаївського РВ міліції:

- В это время подозреваемый вышел на балкон покурить, а потерпевший к несчастью своему решил вынести мусор. Подозреваемый видит, что он выносит мусор, у него обратно все закипело, он хватает нож и бежит домой к потерпевшему.

Затриманий:

- Смотрю - пакет с его балкона летит на мой. Думаю, ах ты, черт! Поднимаюсь к нему, звоню, выходит. Говорю, что ж ты, бык, делаешь? А он давай на меня что-то бузить. Ну, я не выдержал, ударил его пару раз.

Одним ударом порізав обличчя, іншим - проштрикнув живота. За лічені хвилини пораненого вже везла "швидка", та не довезла, дорогою він помер. Не встиг далеко втекти й різник - затримали оперативники.

Сергій Дяченко, керівник Миколаївського РВ міліції:

- Задержанный ранее судимый, не один раз привлекался к уголовной ответственности, сам по себе характер у него довольно вспыльчивый, конфликтный, скажем так.

Тепер приборкуватиме свій характер чоловік у тюрмі. За навмисне вбивство йому світить до 15 років.