Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 вересня 2010, 12:18 Вбивства
На Дніпропетровщині через підпал у квартирі загинуло подружжя
На Дніпропетровщині через підпал у квартирі загинуло подружжя

У чадному диму на дивані у власній квартирі загинуло подружжя. Через підпал. Влаштував пожежу знайомий господарів, що завітав у гості.

Тіла Сергія й Галини знайшли вогнеборці. Сусіди побачили, що з вікна цієї квартири валує дим. Викликали пожежників. Слідом приїхали і правоохоронці.

Валерій Лисуненко, заступник керівника Апостолівського РВ міліції:

- Были установлены ихние личности. Это супружеская пара, которая проживала по этому адресу. При осмотре тел повреждений не было, и изначально говорить о преступлении невозможно было.

На перший погляд, усе зрозуміло. П’яна парочка задихнулася чадним газом. Хтось умостився на ліжку з цигаркою. Та під час розтину тіла чоловіка експерти виявили сліди тяжкого побиття. Зламані ребра, розірвана селезінка, травми голови. Тож міліціянти взялися шукати винного.

Валерій Лисуненко, заступник керівника Апостолівського РУ міліції:

- Мы установили очевидцев происшедшего, которые видели бегущего человека с этого дома, который откашливался. Так как это было около 23 часов, люди опознать его не могли, и давали опознание про его рост и, частично, одежду.

За кілька днів імовірного вбивцю затримали. Двадцятидев’ятирічний молодик - знайомий господарів, і зізнався: того вечора був у них у гостях. Пиячили. Та при чарці почав сваритися з хазяїном оселі. Билися й мирилися кілька разів.

Затриманий:

- Началась у нас драка. Потом второй раз сидели, пили, началась опять драка. Нас опять разборонили, мы опять мировую выпили.

А як понапивалися до чортиків, жінка пішла спати першою, за нею й її чоловік. Гостя залишили на кухні. Тоді молодикові і спало на думку підпалити квартиру. Як пояснив затриманий, пригадав давні образи. Господиня померла від отруєння чадним газом, її чоловік сконав ще уві сні від травм після бійки. Сам гість розтрощив скло й вискочив з вікна першого поверху. За подвійне вбивство йому загрожує довічне ув’язнення.