Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 вересня 2010, 14:48 Вбивства
На Луганщині двоє чоловіків намагалися спалити тіло зарізаного товариша
На Луганщині двоє чоловіків намагалися спалити тіло зарізаного товариша

Убили, а потім спалили. Так закінчився відпочинок трьох друзів на природі. Чоловіки посварилися і в запальній дискусії один із товаришів загинув.

Іван, Сергій та Микола вирішили відпочити на природі. Пішли у лісосмугу поблизу Ровеньок. Прихопили банку самогону та нехитру закуску. Пили, їли й незчулися, як вижлуктали два літри оковитої. І на захмелілу голову вирішили з’ясувати, хто з друзів головний. Один з них схопив ножа.

Іван, затриманий:

- Когда он вскочил, я взял нож - нанес ему первый удар в бок. А второй удар я нанес ему, кажись, в пузо.

Поранений намагався відбитися від оскаженілих товаришів, та боротьба тривала недовго. Удари ножем у горло стали для Сергія смертельними.

Сергій Костулін, заступник керівника Ровеньківського МВ міліції:

- Два удара в горло было. Один удар в грудную клетку. После того, как он затих, умер, на голову ложат скат от легкового автомобиля, в ноги - от грузового автомобиля, поджигают.

Тіло жертви зайнялося, вогонь швидко перекинувся на посадку та степ. Полум’я помітили на газовій підстанції й викликали рятувальників. Ті одразу встановили: підпал. А, побачивши обгорілі рештки, викликали міліціянтів.

Сергій Костулін, заступник керівника Ровеньківського МВ міліції:

- Во время тушения пожара два лица, визуально, без определенного места жительства, очень интересовались процедурой тушения пожара. Они приходили, уходили, смотрели. Что-то заглядывали. Их отогнали.

Правоохоронці й не підозрювали, що відігнали з місця злочину вбивць. Та вчасно схаменулися й наздогнали. В одного з них замість ноги - протез, тож швидко пересуватися не міг. У протезі знайшли й речовий доказ - ніж. Тож відпиратися підозрювані не стали, і все розповіли. Попереду суд. Не виключено, що решту свого життя нелюди проведуть за ґратами - покарання може бути довічним.