Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 вересня 2010, 12:09 Вбивства
На Дніпропетровщині 26-річний рецидивіст вбив та пограбував свою знайому
На Дніпропетровщині 26-річний рецидивіст вбив та пограбував свою знайому

Жорстокого рецидивіста затримали на Дніпропетровщині. За своє життя 26-тирічний молодик устиг відсидіти кілька разів: за пограбування та вбивство. Тільки за останній злочин пробув за ґратами 9 років. І щойно вийшов на волю, позбавив життя ще одну людину.

Свою 38-ирічну дочку мати відвідувала щовихідні. Та цього разу неньці  ніхто не відчинив. Мертве тіло господині лежало в калюжі крові. У квартирі безлад. Мати одразу повідомляє міліціянтів, що зникло - гроші, мобілки, золоті прикраси. Пограбування, припускають правоохоронці. А крадій надто необачний: у помешканні лишив багато відбитків. Зрозуміло, що це не новачок і вбиває не вперше. Міліціянти одразу здогадалися, хто нападник.

Віталій Тимченко, керівник відділу Тернівського РВ міліції у Дніпропетровській області:

- Нашему подозреваемому 26 лет, ранее неоднократно судим, судим и за корыстные преступления. В 2001 году был судим за умышленное убийство и получил наказание в виде 9 лет лишения свободы человек без определенного места жительства. Хочу отметить, что этот человек дерзкий, самоуверенный в себе.

Устиг продати коштовності та не встиг сховатися. Молодика схопили на півдорозі до Росії. На першому ж допиті він зізнався: із молодицею познайомився місяць тому. Чув, що вона торгувала наркотиками, тож коли знадобилися гроші - прийшов позичати.

Віталій Тимченко, керівник відділу Тернівського РВ міліції у Дніпропетровській області:

- Так как она его хорошо знала, она пустила его в квартиру. Он попросил у нее денег. Она дала ответ ему "нет". После этого он начал наносить ей телесные повреждения.

Бив довго й тяжко - сліди крові жертви в кожній кімнаті. Жінку душогуб відпустив, коли вона вже знепритомніла. У квартирі знайшов тисячу гривень, прихопив золоті прикраси і три мобільні телефони.

Затриманий:

- На преступление вы шли сознательно?

- Нет.

- Что вас сподвигло совершить имущественное преступление?

- Без комментариев.

За "навмисне вбивство" проти молодика порушили кримінальну справу. Тепер правоохоронці перевіряють, скільки лиха встиг накоїти цей чоловік за дев'ять місяців на волі. Помешкання не мав, роботи не шукав - перебивався дрібними крадіжками. А доведених злочинів уже вистачить, щоб повернути лиходія за ґрати на довічно.