Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 вересня 2010, 15:09 Вбивства
У Севастополі 44-річний грузин зарізав свого друга через жінку
У Севастополі 44-річний грузин зарізав свого друга через жінку

Два чоловіки, одна жінка. У Севастополі не вдалося мирно розв'язати любовний трикутник. Двоє місцевих грузинів дружили давно, та коли дійшло до жінки - стали запеклими ворогами. Гаряча кров змусила вхопитися за ножа.

44-річний чоловік водить міліціянтів кімнатами будинку свого друга. Намагається пригадати, як вбивав його. Переконує, прийшов поговорити, та коли в руках господаря блиснув ніж, не замислюючись, перехопив зброю.

Затриманий:

- Он вам нанес какое-то ранение?

- Нет, не успел.

- А вы ему сколько?

- Не знаю.

- Одно, больше?

- Не знаю.

На смерть чоловіки билися через кохану. Спочатку 32-річна жінка присягалася у вірності одному з друзів, та зрештою обрала іншого. Стерпіти такої зради покинутий чоловік не зміг, і прийшов апелювати до сумління вже колишнього друга.

Роман Литвинов, заступник керівника УМВС України в м. Севастополі:

- В результате ссоры были нанесены ножом имеющемся у него более тридцати ножевых ранений, от которых, в принципе, на месте была причинена смерть потерпевшему.

Коли новий коханець перестав дихати, а колишній - завмер над тілом, винуватиця розбрату кинулася тікати. Повернулася вже з правоохоронцями. Перевдягнений у чисте вбивця терпляче чекав арешту. Переконує: найбільшу кару заподіяв собі сам.

Затриманий:

- Человека убить - это не просто так. Целая жизнь имя у тебя уже будет "убийца". Это трудно очень.

Важко й слідчим - зрозуміти жорстокість затриманого. 32 удари ножем - занадто. Останнє слово тепер за психіатрами.

Роман Литвинов, заступник керівника УМВС України в м. Севастополі:

- В настоящий момент расследуется уголовное дело. Лицо, подозреваемое в совершении данного преступления, задержано, сейчас дает признательные показания, и в течение двух месяцев дело будет окончено и направлено в суд.

Якщо провину чоловіка доведуть, він може провести за ґратами 15 років.