Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 серпня 2010, 13:17 Вбивства
Розшукується уродженець Дніпропетровська, який збив на смерть жінку
Розшукується уродженець Дніпропетровська, який збив на смерть жінку

На Дніпропетровщині міліціянти розшукують молодика, який на автівці збив жінку. Від тяжких травм бідолашна померла на узбіччі. Аварія сталася поблизу села Новогнідого.

Жінка ввечері поверталася додому. До села лишалося кількасот метрів. Та зайти в оселю того вечора їй не судилося. Попід дорогою бідолаху збив автомобіль "Лада".

Ігор Швецов, керівник відділу ДАІ м. Синельникового:

- Біля села Новогніде рухався невстановлений автомобіль сріблястого кольору. Вірогідно, "ВАЗ 2110", або "ВАЗ 2111", який, не доїжджаючи 200 метрів до повороту, скоїв наїзд на пішохода, який рухався в попутному напрямку.

Зупинитися й допомогти водій і не думав - хутко зник з місця злочину. Свідки номер автівки не запам'ятали. Але вказали на прикмету - оголошення про оренду квартир на задньому склі. Завдяки їй міліціянти й знайшли машину.

Ігор Швецов, керівник відділу ДАІ м. Синельникового:

- Вищеуказаний автомобіль було знайдено кинутим ним по вулиці Петрозаводській біля будівлі 65 міста Дніпропетровська.

За реєстрацією легковика правоохоронці дізналися ім'я водія. Розшукується Маласай Дмитро Сергійович, 1980-го року народження, уродженець Дніпропетровська. Якщо ви володієте інформацією про вбивцю, прохання звертатися в міліцію за номерами телефонів, які бачите на екрані.