Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 серпня 2010, 14:10 Вбивства
У Луганську тесть зарізав власного зятя
У Луганську тесть зарізав власного зятя

Тесть зарізав зятя - під час святкування дня народження своєї дочки. Таке лихо сталося в Луганську. Двоє чоловіків недолюблювали один одного й часто сварилися. Горілка розв'язала обом руки.

Затриманий:

- Доча моя родная, Женечка, прости меня, пожалуйста, что я тебе принес такое горе. Я тебя прошу, прости меня.

Сорокап'ятирічному мешканцеві Луганська те й лишилося, що просити пробачення в рідних. За вбивство його посадовлять за ґрати, щонайменше, років на сім. Чоловік власноруч зарізав зятя.

Затриманий:

- Да, жалко. То, что я не имел права у него жизнь отбирать.  Не знаю теперь, как.

Чоловік мешкав разом із дочкою. Вона вже мала дитину й чекає на другу. Зять лише приходив у гості. Він був ледарем, на заробітках отримував копійки, і той мізер витрачав на горілку. Господареві такий зять не подобався. І чоловіки часто сварилися. Востаннє почубилися при святковому столі, коли відзначали день народження Євгенії.

Затриманий:

- По пьянке. Он меня избил. Потом дочку тоже ударил. Это уже он мне не однократно избивал и угрожал. А это вчера у меня как помутнение случилось. Схватил нож и ударил его.

Закривавлений зять ступив кілька кроків і впав, немов камінь. Наступного дня вбивця вже свідчив.

Едуард Мельников, керівник Ленінського РВ міліції в м. Луганську:

- Были изъяты орудие преступления, изъяты вещи, которые были в крови. В данное время возбуждено уголовное дело по статье 115 части первой. Умышленное убийство.

Навіщо було вбивати - затриманий так і не пояснив. Тепер його двадцятиоднорічній дочці доведеться самостійно виховувати двох діточок.