Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 серпня 2010, 15:52 Вбивства
В Чернігові молодик вступився за матір, вбивши її подругу
В Чернігові молодик вступився за матір, вбивши її подругу

"Сама ти така!" - відповів розлючений хлопець і вдарив образницю свої матері пляшкою по голові. Жінка, 38-ми річна провідниця, сконала на місці. Так трагічно закінчилося застілля, присвячене її поверненню з рейсу.

На бездиханне жіноче тіло натрапили відпочивальники в одному з місцевих парків. Небіжчиця лежала поблизу поваленого дерева, її голова нагадувала криваве місиво. Встановити особу міліціянтам вдалося лише за кілька днів.

Наталя Човпило, прес-секретар Чернігівського МВ міліції:

- Нею виявилася 38 річна мешканка м. Чернігова, яка працювала на залізниці. Жінка приїхала з рейсу і вирішила відсвяткувати приїзд. Зібралася компанія: колишній чоловік, колега і син колеги 20- ти років.

Гуляла провідниця у своєї подруги. Застілля тривало до глухої ночі, тож двадцятирічний син господині взявся провести мамину колежанку додому. Дорогою купили по пляшці пива.

Підозрюваний:

- Вот здесь мы сидели, пиво пили с ней. А что потом было? - Говорит, дай подкурить... Я дал. А она говорит: твоя мать и такая и такая.

Молодицю понесло: почала голосно ображати парубка та його родину. Такого він не стерпів.

Підозрюваний:

- Мне за мать стало обидно. Говорю: "Сама ты такая!" А она меня ладошкой по лицу ударила. Я ее схватил за руку, а у меня было пиво и я ее от так.

Закривавлена жінка впала на землю. Хлопчина налякався й кинувся тікати. Біг, поки не згадав, що залишив біля жертви цигарки.

Підозрюваний:

- От тут сигареты лежали мои. Я поднял сигареты, закурил. Посмотрел на нее, а она хрипит. А на шее цепочка была. Я потянул. А она хоп и снялася...

Наталя Човпило, прес-секретар Чернігівського МВ міліції:

- Він зірвав з її шиї ланцюжок і побіг додому. Дома він обмився, узяв рюкзак поїхав у місто. Там у ломбарді здав ланцюжок за 760 гривень і поїхав до Києва.

У столиці ні в чому собі не відмовляв. Протринькав гроші й надумав здатися міліції. В кишені ні копійки, тож ішов до Чернігова пішки. За три дні ступив на поріг місцевого відділку: на нього вже чекали. Нині парубок у СІЗО. Щиросердне зізнання йому навряд чи допоможе, за навмисне вбивство може відсидіти в тюрмі 15 років.