Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 липня 2010, 11:40 Вбивства
Житель Севастополя зарізав двох колег-торговців
Житель Севастополя зарізав двох колег-торговців

Два трупи, одна постраждала - такий результат примирення севастопольських торгівців. Двоє чоловіків та жінка запропонувати колезі випити мирову. Та все скінчилося різаниною. Десь між ними пробігла чорна кішка.

Про два трупи та закривавлену жінку повідомили працівники однієї з севастопольських кав'ярень. Кажуть, постраждала прибігла до них по допомогу. Жінку з ножовими пораненнями доправили в лікарню, а міліціянти вже невдовзі затримали підозрюваного.

Олександр Карачевцев, заступник керівника Ленінського РВ міліції Севастополя:

- Задержан гражданин Л., житель города Севастополя, который обоснованно подозревается в совершении данного преступления. Задержан на основании статьи 115. В настоящий момент с ним проводятся следственные действия.

Затриманий Леонід пояснив, що з одним з загиблих працював на ринку. Той часто випивав, і тим самим відлякував клієнтів. Через це часто сварилися. Одного вечора до Леоніда прийшли миритися. Випили і... знову посварилися.

Олександр Карачевцев, заступник керівника Ленінського РВ міліції Севастополя:

- Пояснил: в районе детского больничного комплекса длительное время занимался продажей бытовых товаров, там же познакомился с потерпевшими, которые из Запорожья. Между ними произошел конфликт на почве того, что они не поделили торгового места.

Конфлікт переріс у криваву драму. Леонід з легкістю впорався з двома чоловіками та жінкою, яка, за його словами, теж нападала.

Затриманий:

- Сбоку женщина, сожитель с палкой. Женщину тоже пришлось стукнуть ножом, это 5 -7 секунд.

Хоча бійка була скороминущою, за подвійне вбивство доведеться сидіти довго.