Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 липня 2010, 11:10 Вбивства
У Миколаєві повія, захищаючись, зарізала агресивного клієнта
У Миколаєві повія, захищаючись, зарізала агресивного клієнта

У Миколаєві чоловік, який до нестями захотів нічних розваг з повією, поплатився життям. В нього не вистачило грошей, щоб розрахуватися з жінкою, тож вирішив взяти її силою. Бійка, ніж, смерть. Як стверджує повія, вона лише відбивалася від розпаленого і розлюченого клієнта.

До Миколаєва 38-річний киянин приїхав на кілька день у справах. Відрядження коротке, вечори самотні - вирушив на пошуки компанії. В одному з готелів накинув оком на молодицю. Скоротати вечір та погодилася одразу. Згодом з'ясувалося - повія зі стажем. Пляшка вина - і парочка в обіймах рушила до орендованої гостем квартири. Але бенкет скінчився, тільки-но жінка намагалася з'ясувати розмір оплати своїх послуг.

Ольга Наконечна, слідчий Ленінського РВ міліції в м. Миколаєві:

- Они распивали спиртные напитки вместе, после чего у него не оказалось денег для оплаты сексуальных услуг, которые она должна была оказать. Она отказалась оказывать ему услуги.

Платити нічим, але й відпускати жаданий об'єкт чоловік не бажав. Коли ж умовити за так не вдалося - зціпив кулаки.

Затримана:

- Он начал меня избивать, не захотел давать денег, а я не захотела оставаться там.

Зламані ребра і ніс. Гамселив щосили, але жінка не здавалася. Тоді любитель інтиму взявся за ножа. Вимахував ним і вимагав сексу. Та раптом ніж вислизнув з рук - за нього вхопилася повія.

Затримана:

- Я подняла нож и сказала: если ты ко мне подойдешь, я тебя зарежу. Он сказал, давай, и пошел на меня. И я его шпыранула.

Один удар у грудну клітку. Чоловік впав на підлогу. Налякана жінка кинулася до телефону. За кілька хвилин на місці були і швидка, і міліція. Але рятувати було вже запізно. Повія знову повертається у горезвісну квартиру - тепер щоб у деталях відтворити події вечора. Правоохоронці не сумніваються, жінка захищалася, але все одно відповідатиме за вбивство.

Ольга Наконечна, слідчий Ленінського РВ міліції в м. Миколаєві:

- На данный момент возбуждено уголовное дело по факту убийства. Девушка задержана, водворена в изолятор временного содержания и расследуется уголовное дело.

Скільки сидіти за ґратами - ухвалить суд. Жінка погоджується: винна, але сподівається на м'якіше покарання, адже вдома чекають двоє маленьких синів.