Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 червня 2010, 13:07 Вбивства
Невдалий жарт коштував жителю Дніпропетровська життя
Невдалий жарт коштував жителю Дніпропетровська життя

Трагедією закінчився жарт молодиків із Дніпропетровська. В місцевому парку від ножового поранення загинув двадцятисемирічний чоловік. Загиблий і його товариш були напідпитку й вирішили пожартувати з незнайомцем.

Тіло двадцятисемирічного парубка правоохоронці знайшли на мосту, в парку імені Лазаря Глоби. Поруч сидів п'яний товариш загиблого. Що сталося - до пуття пояснити не міг. Лише розповів, що вони хотіли пожартувати над перехожим, та все закінчилося трагічно.

Владислав Соколов, керівник Кіровського РВ міліції м. Дніпропетровська:

- Опросив товарища, нам стало известно, что при внезапно возникшем конфликте неизвестный нанес колото-резаную рану в область груди нашему потерпевшему и с места происшествия скрылся. Были ориентированы наряды по тем приметам, которые дал друг, но они очень скудные были, эти приметы.

Спіймати вбивцю гарячим слідом не вдалося. Розслідування могло затягнутися - бракувало доказів. Але правоохоронцям поталанило. На місці вбивства знайшли пакет з соняшниковим насінням. А на ньому - відбитки.

Владислав Соколов, керівник Кіровського РВ міліції м. Дніпропетровська:

- Надо сказать "спасибо" тому участковому, который лет десять назад у мелкого хулигана откатал пальцы. И внес их в базу данных.

Відбитки пальців на пакеті належали місцевому мешканцю, який неодноразово мав проблеми з законом. Його затримали вдома. У відділку молодик зізнався, що загиблий - його рук справа, але він просто оборонявся.

Затриманий:

- Подбежали ко мне два парня и схватили меня за ноги. Хотели через перила кинуть в воду. Я попытался вырваться. У меня с собой был нож кухонный. Я достал нож, чтобы их испугать. Так получилось, что я отмахивался, в правой руке у меня был нож, левой я отмахивался от того парня, который произвел удар, а этой махал ножом. В этот момент там темно, и парень наскочил на нож.

Версію про самооборону міліціянти не визнають. Чоловіка звинувачують у навмисному нанесенні тілесних ушкоджень, що призвели до смерті. Йому світить до десяти років тюрми.