Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 червня 2010, 09:35 Вбивства
В Івано-Франківську в сміттєвому баку знайдені двоє мертвих немовлят
В Івано-Франківську в сміттєвому баку знайдені двоє мертвих немовлят

Двох мертвих немовлят знайшли на смітнику в Івано-Франківську. Їх у контейнері побачив мешканець багатоповерхівки. Наразі правоохоронці шукають матір двійнят.

Коли чоловік вранці вийшов годувати кицьку, побачив: тварина дивно поводиться поблизу баків зі сміттям. Пенсіонер підійшов ближче й угледів у контейнері таке, від чого не може отямитися й досі.

Василь Данилюк, свідок:

- Коли я подивився, то одну тільки дитинку бачив. Колінко так під борідкою. Чолко таке зморщене. Голівку ніби схилило. Я як побачив, мені аж дурно стало. Аж волос задерев'янів на голові.

На виклик приїхали правоохоронці і знайшли в контейнері ще одне немовля. Тіла близнюків доправили в морг на судово-медичну експертизу. Спеціалісти мають з’ясувати причину їхньої смерті.

Василь Гультайчук, керівник сектору УМВС України в Івано-Франківській області:

- Якщо буде встановлено, що немовлята померли після пологів, то в ККУ є стаття, яка передбачає кримінальну відповідальність за вбивство матір'ю своїх дітей.

Місцеві кажуть, у їхньому та навколишніх будинках не бачили вагітної жінки. Тож породілля могла прийти з іншого району. На місці події працює слідчо-оперативна група.