Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 травня 2010, 13:09 Вбивства
В Одесі 40-річна жінка вбила свого захмілілого співмешканця
В Одесі 40-річна жінка вбила свого захмілілого співмешканця

40-річна мешканка Одеси вбила коханого. Через постійні бійки жінці урвався терпець: схопила ножа, щоб захиститися, але не розрахувала сили.

Про те, що у квартирі на околиці Одеси лежить мертвий чоловік, міліцію повідомили лікарі. Швидку допомогу викликала жінка, що жила з ним разом. Розповіла, як надвечір її співмешканець повернувся з пораненою ногою, а до ранку помер від великої втрати крові.

Оперативний співробітник Хмельницького РВ міліції м. Одеси:

- С первичных показаний сожительницы данного мужчины, было установлено, что данные телесные повреждения в виде колото-резаных ран ноги он получил, находясь в нетрезвом состоянии от посторонних лиц на улице.

Тіло загиблого відправили до моргу. І там у експертів виникли сумніви щодо часу смерті. Взялися допитувати 40-річну співмешканку, і вона врешті зізналася. Конфлікт розгорівся через оковиту: жінка вмовляла коханого кинути пити, а той вимагав гроші на чергову пляшку. Конфлікт переріс у бійку.

Затримана:

- Я его толкнула на диван, потом схватила нож, ударила в ногу ножом. После этого, увидев кровь, я перевязала ногу. Он потерял сознание, потом я облила его водой, он пришел в сознание, лег на диван, он был в сознании. Я легла рядом с ним, легли спать.

- А утром что?

- Утром, проснувшись, я обнаружила, что он не дышит. Тело не было окоченевшим, тело было еще теплым.

Судитимуть молодицю за статтею 121: "навмисне завдання тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті".

З Одеси - Оксана Піднебесна, Влад Величко. НТН.