Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 травня 2010, 10:10 Вбивства
На Кіровоградщині п'яне товариське застілля закінчилося вбивством
На Кіровоградщині п'яне товариське застілля закінчилося вбивством

Застілля товаришів закінчилося вбивством на Кіровоградщині. Весела компанія добряче приклалася до чарки і, наче, спокійно розійшлася по домівках. Аж раптом один вирішив пограбувати іншого.

Добре застілля, що вчасно закінчується! Золоте правило хмільна компанія на Кіровоградщині засвоїла, гірким досвідом. Весняний вечір зустріли в кав’ярні. Продовжили на квартирі, хильнули ще. Розійшлися глухої ночі. Та господарю оселі не давали спокою розповіді одного з гостей про заробітки за кордоном. Гроші треба відібрати, пульсувало в хмільній голові. За півгодини і машину знайшов, і спільника. Залишалося тільки дізнатися адресу жертви. Телефонували всім, хто її знав.

Свідок:

- В три часа ночи - звонок по телефону. Звонит знакомый, но я спал, и был в нетрезвом состоянии, то сказал, что все проблемы будем решать с утра. Он что-то говорил, про какие-то деньги. Я не мог понять, что случилось, так как там не присутствовал, и вообще не знал, что двое остальных товарищей пошли к нему в гости.

Ні відмовки, ні відключені телефони зловмисників не зупинили. Вже за 10 хвилин вони гримали в двері. Чоловік здався й покірно разом з дружиною сів до машини. Жадану домівку таки показав. Нічні подорожі лиходії влаштували вже грошовитому заробітчанину. Запхали до багажника і - безлюдними доріжками. Короткі зупинки, добрячі стусани, єдине питання - де гроші? Тортури скінчилися, коли під час чергової зупинки в багажнику виявили вже труп. Тіло закопали в яру на околиці. Вже наступного дня молодого чоловіка шукала міліція.

Андрій Гулий, заступник керівника Світловодського РВ міліції в Кіровоградській області:

- До чергової частини Світловодського міськвідділу із заявою звернулася громадянка про те, що її син зник безвісти. Значить, підстави були ті, що двері квартири були не закриті і сина не було.

Хмільну компанію оперативники встановили швидко, одразу дізналися й про нічні виїзди.

Андрій Гулий, заступник керівника Світловодського МВ міліції в Кіровоградській області:

- Було встановлено осіб, які дійсно затримали цю особу і вивезли. Потім, коли особи всі були затримані, вони вказали місце, в якому було сховано труп, і після чого було викопано цей труп.

"Викрадення людини", "навмисне вбивство". Проти двох затриманих порушили кримінальні справи. Міліціянти запевняють, доказів достатньо, щоб кати надовго сіли за ґрати.

Інна Дудченко, Віталіна Бевзенко, Кіровоградська область, НТН.