Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 квітня 2010, 12:43 Вбивства
На Миколаївщині за образу тещі хлопець спалив свого товариша
На Миколаївщині за образу тещі хлопець спалив свого товариша

Спалив живцем. На Миколаївщині молодик позбавив життя свого знайомого, бо той образив тещу. Месник віддубасив, а потім підпалив ще живого кривдника. Дії нападника кваліфікують як жорстоке вбивство.

Вони зайшли в будинок, коли господар спав. Почали гамселити.

Дмитро Шульгін, слідчий управління УМВС України в Миколаївській області:

- Были нанесены удары потерпевшему, который лежал. Были нанесены удары.

- Сколько было нападавших?

- Двое! Один из них стащил с кровати, дотащил до кухни возле порога, вот здесь, где начал избивать ногами, нанося удары кулаком в область головы и лица.

Затриманий:

- Сколько примерно ударов вы нанесли, и в какие части тела?

- Раз пять, примерно, в корпус тела… от головы до ног.

Коли двоє молодиків віддухопелили односельця так, що він знепритомнів. Один із нападників скоїв жахливе: взяв пляшку з бензином, облив усе навколо й підпалив.

Затриманий:

- Та не собирался я его убивать, мы ж шли так, пару раз ударить.

- А бензин зачем ты взял с собой?

- Так то мы ехать собирались вечером, я не собирался его палить, ниче.

Не мав наміру, але підпалив. Після цього зачинив охоплений вогнем будинок, і пішов додому. Був упевнений, що ніхто не дізнається про справжні причини пожежі. Утім, полум’я швидко помітили сусіди.

Дмитро Шульгін, слідчий управління УМВС України в Миколаївській області:

- Труп был обнаружен практически сразу соседом, который подъехал к своему дому, труп вытащили из веранды на кухню, затушили, однако к тому времени был в обгоревшем состоянии, поэтому умер практически сразу.

Правоохоронці з’ясували: чоловіка перед смертю жорстоко били. І того самого дня. Довідалися - хто. У селі всі знали, що у Віктора давно не склалися стосунки з Дмитром.

Олександр Умриш, заступник керівника Веселинівського РВ міліції:

- С потерпевшим у него сложились неприязненные отношения. В течении долгого времени они складывались на почве того, что потерпевший обижал тещу подозреваемого, и он решил исправится и отомстить.

Затриманий:

- Ну, пришли. Я ж хотів йому об’яснить, взяв подняв его с кровати, кажу, вже не трогай більше. Он начал толкать, и потом оце драка завязалась.

Правоохоронці кажуть, що у Дмитра схильність до піроманії. Він і раніше грався з вогнем. Проте, цього разу зайшов надто далеко, можливо ще й тому, що був п’яний. Дії парубка кваліфікують як навмисне жорстоке вбивство. Він сяде за ґрати, щонайменше, на п’ятнадцять років

Марина Борисполець, Владислав Гнатенко, НТН.