Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 лютого 2010, 11:00 Вбивства
У Днепропетровську вбили та пограбували працівника МНС
У Днепропетровську вбили та пограбували працівника МНС

У Дніпропетровську загинув еменесівець. 28-річний капітан став жертвою двох розбійників. Вони напали на нього на вулиці: хотіли пограбувати, та побили до смерті. Забрали аж 100 гривень.

Кілька годин у кривавому заметі пролежав молодий капітан. Його тіло перехожі помітили лише вдосвіта.

Олександр Черняк, керівник відділу Дніпропетровського МУ міліції:

- В дежурную часть Бубушкинского райотдела обратились граждане, что возле дома номер 98 по проспекту Гагарина обнаружен мужчина, труп мужчины с рядом телесных повреждений.

З’ясувати особу загиблого відразу не вдалося. На обличчі - жодного живого місця. У кишенях - ні документів, ні телефона. Посвідчення й водійські права еменесівця знайшли на іншому боці вулиці. За добу міліціонери дізналися, як скоєно вбивство. Близько першої ночі 28-річний капітан повертався додому від друга.

Олександр Черняк, керівник відділу Дніпропетровського МУ міліції:

- Его сбили с ног, нанесли ряд ударов по голове, били ногами, телесные повреждения несовместимы с жизнью. Он умер, сразу на месте погиб.

Розтрощений череп і зламані кістки обличчя. Нелюдське побиття скоїли двоє братів. Молодшому - 17, його нещадність і лють жахають міліціонерів.

Руслан Шрам, оперуповноважений Бабушкінського РВ міліції м. Дніпропетровська:

- Один из них ранее судимый за хранение оружия огнестрельного и за разбойное нападение группой лиц. Второй его брат ранее не судимый, но дерзкий по натуре, в результате задержания оказывали сопротивление.

Два мобільних і близько ста гривень. Украдені речі й закривавлений одяг правоохоронці знайшли в помешканні злочинців. У вбивстві вони зізналися. Та вироку їм не пом'якшать: щонайменше, 10 років брати житимуть у в’язниці.

Інна Дудченко, Артур Терещенко, Дніпропетровськ, НТН.