Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 лютого 2010, 14:38 Вбивства
Житель Шепетівки за борги друга розплатився власним життям
Житель Шепетівки за борги друга розплатився власним життям

Безневинною жертвою шахраювання свого друга став 30-річний мешканець Шепетівки. Чоловік загинув від травм, яких завдали йому кредитори кума.

Тридцятидворічний мешканець Шепетівки полюбляв розкошувати, а ось тяжко працювати не бажав. Панське життя чолов’яга забезпечував собі просто - винаймав сільськогосподарську техніку і продавав її, як справжній власник, а потім зникав. Коли спритника спіймали, ошукані хазяї транспорту сподівалися повернути бодай гроші, та ба.

Віталій, підприємець:

-  Деньги, 70 тысяч гривен, он не отдавал. Пообещал, что через знакомого передаст.

Підприємці довідалися, що зловмисник міг віддати вкрадене на зберігання своєму кумові. Не міркуючи багато, трійця молодиків подалася до друга шахрая - поговорити "по-чоловічому".

Віктор Кропивницький, cтарший оперуповноважений УМВС України у Хмельницькій області:

- Приїхали до потерпілого, викликали його з будинку, посадили в автомобіль, відвезли в лісовий масив за 20 кілометрів від міста. У лісі у потерпілого вимагали гроші. Під час цього один з них протягом 30 хвилин гумовою палицею наносив йому удари по різних частинах тіла.

Та шокований кум справді нічого не знав. Коли катування й побиття не дали бажаного результату, чоловіка вкинули в багажник автомобіля й повезли назад до міста.

Віталій, підприємець:

- Он был до такой степени грязный, что куда ж его садить  в салон?

Постраждалого викинули на узбіччі. За кілька годин його холодне тіло знайшли перехожі. Унаслідок черепно-мозкової травми і численних тілесних ушкоджень чоловік помер. Катів затримали того самого дня. Усім трьом загрожує тепер ув’язнення на чималі терміни. Як і шахраєві, що занапастив життя свого друга.

Андрій Герко, Інеса Проник, НТН.