Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 січня 2010, 11:37 Вбивства
У Києві вітчим убив пасинка та пустив собі кулю в лице
У Києві вітчим убив пасинка та пустив собі кулю в лице

Стрілянина у столиці. О шостій ранку в одному з будинків Дніпровського району виникла сімейна драма. Батько застрелив власного пасинка.

Для Валерія минула ніч видалася бурхливою. Він мешкає на другому поверсі п'ятиповерхівки. Сусіди - люди спокійні, тож, коли почув удосвіта крик, захвилювався.

Валерій Тетерятник, свідок:

- Вночі прокинувся від крику, дикий крик, що таке - не зрозуміло. Тим більше, коли спиш. Одразу набрав міліцію.

Валерій згадує, лементувала жінка, та так, що аж кров у жилах холонула. Спочатку чоловік не зрозумів, де ґвалт, а потім з'ясував: на першому поверсі у квартирі номер один.

Марина Борисполець, кореспондент:

- Дізнатися, яку таємницю приховує ця квартира, поки що не можливо, адже один її мешканець загинув, а двоє у лікарні.

Яка зла сила бушувала в оселі - невідомо. Але тут наче буревій промчав. Меблі поламані, одяг розкиданий у кімнатах. Всюди сліди крові. А на підлозі труп чоловіка.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- У двокімнатній квартирі на першому поверсі розігралася якась сімейна трагедія, в результаті якої чоловік 56 року народження, який мешкає з жінкою 45-го року народження, вбив її сина. Тобто, вітчим вбив свого пасинка.

Правоохоронці поки що не знають деталей трагедії. Але певні в одному: спочатку виникла сварка. Коли слів забракло, почалася бійка, а потім - стрілянина. Експерти нарахували чотири постріли. Одна куля наскрізь пробила віконну раму, інша влучила у двері. Третьою чоловік убив свого пасерба, а четверту випустив собі в обличчя. Де взяв господар зброю й чи була вона зареєстрована, слідство з'ясовує.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Чоловік вистрелив у груди своєму пасинку, потім вистрелив собі в обличчя. Результат цієї трагедії - одна людина померла, чоловік перебуває з тяжкими пораненнями - невідомо, чи він виживе, - у лікарні швидкої медичної допомоги. Ну, а мама цього чоловіка - вона отримала психічну травму, також перебуває зараз у лікарні.

Сусіди кажуть, раніше ніколи не чули сварок у сім'ї, не бачили й щоб хтось пиячив.

Валерій Тетерятник, свідок:

- Ну, в принципі, як ми здоровалися - начебто, все нормально, все спокійно.

- Не пияки вони були?

- Я б не сказав. Знаєте, є одні сім'ї закриті, а одні сім'ї такі, те, що видно одразу. Тут от, скажімо, більше перше.

Можливо, розібратися в тому, що сталося, допоможе мати загиблого, коли оговтається від емоційного шоку. А сусіди подейкують, що їхній будинок нещасливий. Адже смерть тут буквально оселилася. У квартирі номер один - убивство, у квартирі навпроти - самогубство, в інших під’їздах - також гинули мешканці. І щоразу тяжкий злочин скоювали нормальні й зовні врівноважені люди.

Марина Борисполець, Олександр Кругликов, НТН.