Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 березня 2016, 00:46 Хуліганство
В аеропорті "Київ" п'яний росіянин погрожував підірвати літак
В аеропорті "Київ" п'яний росіянин погрожував підірвати літак

Великий переполох в аеропорту "Київ". Диспетчерам передали - до них летить літак з бомбою на борту. Один із пасажирів - турист із Росії - повідомив екіпажу, що має вибухівку! І пригрозив підірвати лайнер. І все заради пива, бо стюардеса відмовила чоловіку налити алкоголю. Як українські прикордонники затримували неадекватного туриста? І чи справді він мав бомбу?

Ці ексклюзивні кадри з борта літака Дубаї-Київ зняв один із пасажирів рейсу та надіслав журналістам "Свідка". П'яний, як чіп, турист із Росії погрожував вибухівкою екіпажу лайнера! Чоловіка з літака попід руки виводили українські прикордонники та працівники аеропорту.

Конфлікт між російським туристом і стюардесами стався через алкоголь. Шістдесятирічний чоловік вимагав дати йому пива!

Руслан Кирилюк, пасажир:

- Он говорил, просил пиво, а она ему не продала, говорит: я сейчас вызову полицию, если вы не сядете на место, он шо-то: я вам сейчас покажу, и пошел на место, и все.

А показав турист, а точніше - сказав стюардесі, що на літаку є вибухівка. Працівники аеропорту всіх пасажирів евакуювали й упродовж двох годин допитували.

Юлія Танчева, пасажирка:

- Зашли погранцы, скрутили парня, повязали его и силой вывели из самолета, но он ничего не кричал и не сопротивлялся даже. Потом нас начали через сорок минут выводить, отвели в пятый терминал, и там нас допрашивали. 

Олена Бірюкова, пасажирка:

- Его жена села сзади нас, сзади ребенка, и сказала, что это, по-моему, моего взяли, хорошо, что я перешла и села.

На борту літака паніки не було. А от у залі очікування родичі та друзі пасажирів не на жарт злякалися. Адже спершу не було інформації, чому затримується рейс.

Наталя Бутирська, родичка:

- Ви знаєте, я не знаю про вірогідність теракту, тому що про неї не говорили, відповідно я цієї думки не допускала, щоб не впадати в паніку. Вона повідомила, що у них в літаку тихо, але їх не випускають.

Після перевірки на борту літака вибухівки не знайшли. Російського туриста-жартівника - затримали. А також його товариша по пляшці.