Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 квітня 2015, 21:49 Хуліганство
У Рівному месник розстріляв дві автівки
У Рівному месник розстріляв дві автівки

Стрілянина в Рівному. Два схожих випадки сталися з інтервалом п'ятнадцять хвилин у різних кінцях міста. Постраждалі добре знайомі, а почерк нападників - ідентичний. Хто й чому поцілив у чоловіків?

Стрілянина на вулиці Льонокомбінатівській сталася вранці. З автомобіля вийшов невідомий і перед очима приголомшених свідків почав нищити БМВ. Дісталось і 31-річному водієві.

Володимир Голубош, заступник керівника УМВС України в Рівненській області:

- Підбіг невідомий, пошкодив автомобіль і завдав йому тілесних ушкоджень, після чого було повідомлено в міліцію. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

За кілька хвилин стало відомо, що аналогічний інцидент стався в іншому кінці міста - на вулиці Млинівській. Там стріляли у водія Пежо. В обох випадках застосовували пневматичну зброю. Травмованих доправили до лікарні.

Олександр Кучерук, нейрохірург Рівненської міської лікарні:

- На голові в кожного пацієнта по одній кулі. На щастя, ці кулі не пробили череп, тобто вони знаходились в мяких тканинах м'язів. Вони госпіталізуються в відділення травматології і, певно, нейрохірургії, але більше з такою ціллю спостереження динамічного. Можливо, для упередження вторинної інфекції.

Стан постраждалих задовільний, кажуть медики. Щоправда, в одного з них кулі вилучити не вдалося. Розмовляти з журналістами Свідка чоловіки відмовились.

- Ви не хочете з нами говорити?

- Скажіть, будь ласка, а ви знаєте, хто на вас нападав? 

- Без коментарів.

Правоохоронці зазначають: нападник був один. Він сам прийшов до міліції.

Василь Зелінський, керівник Рівненського МВ міліції:

- Це житель міста Рівного, 31-річного віку, який внаслідок певних не зовсім правомірних дій осіб, які піддалися його посяганню у вигляді спричинених тілесних ушкоджень.

Адвокат підозрюваного каже: стріляниною чоловік вирішив помститися за дружину.

Максим Максимович, адвокат підозрюваного:

- Як мені повідомив мій підзахисний, з 2003 року вони проживають разом із дружиною. Десь приблизно з 2008 року в неї почали вникати певні депресії. Вона почала замикатися в собі. А напередодні цієї події вони святкували день народження і дружина йому розповіла, що вона була зґвалтована одним із потерпілих, водієм автомобіля Пежо, на квартирі, коли вони святкували день народження в іншого потерпілого, водія автомобіля БМВ.

Поки рівнянину інкримінують замах на вбивство. Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років позбавлення волі.