Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 квітня 2015, 22:25 Хуліганство
У Сумах на огорожі повісили черепи в окулярах
У Сумах на огорожі повісили черепи в окулярах

Справжні людські черепи із сонцезахисними окулярами почепили на огорожу невідомі в Сумах. Хто став автором жахливого жарту та звідки в них кістки - нині дізнається міліція.

На моторошну знахідку на огорожі авто-гаражного кооперативу вранці натрапив випадковий перехожий.

- Вот здесь вот, на вот этих вот штырях висело 2 черепа, на черепах были одеты очки солнцезащитные. Я посчитал, что это глумление над человеческим останками.

Чоловік зняв черепа з кілків та зателефонував до міліції. Утім, здивувався, що цього ніхто не зробив раніше.

- Здесь густонаселенный район, автокооператив и вот эта вот дорожка идет на автостанцию, но из людей проходящих никто или не увидел, или не хотели увидеть.

Хто міг таке зробити - й гадки не має охоронець кооперативу. 

Володимир Демузенко, сторож кооперативу:

- Где угодно можно взять, или с поезда шли, поцепили, или эти друзья нашли какие-нибудь, здесь же кладбищ практически нету в округе. Если увижу этих хозяев этого гаража, може, они шо-то видели, а я ж так хожу, осматриваю гаражи внутри територии, а сюда практически… Посмотрел - гараж закрыт, а шо там висит… 

На місце виїхала слідчо-оперативна група. Черепи оглянули та забрали на експертизу. 

Ельвіра Біганова, керівник сектору УМВС України в Сумській області:

- Експерти, які оглянули ці черепи, не виявили жодних кримінальних пошкоджень, вірогідніше за все, вони довгий час пролежали або у воді, або у піску. Дану подію внесено до журналу єдиного обліку, і зараз міліція проводить перевірку та вживає заходів на встановлення осіб, як скоїли цей цинічний та зухвалий вчинок. 

Місцеві ж припускають, що кістки могли знайти під час будівництва гаража, або коли вирівнювали ділянку під парковання. Але навіщо було знущатися?

- Зверье просто и все, по другому не скажешь. Скорей всего, просто безразличие. Где-то нашли, вот повесили, скорей всего.

- Это сволочь какая-то, разве это человек может таке сделать, это сволочи, подонки якісь.