Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 лютого 2015, 23:47 Хуліганство
У Черкасах агресивна бабця з сокирою залякала сусідів
У Черкасах агресивна бабця з сокирою залякала сусідів

Через неадекватну поведінку сусідки люди бояться виходити з дому. В одній із черкаських багатоповерхівок старенька погрожує їм сокирою за уявні гріхи. Люди постійно звертаються по допомогу до правоохоронців та родичів бабці, втім, проблему вирішити не вдається.

Розбиті двері та стіни в під'їзді - такі результати спілкування бабці з сусідами у черкаській багатоповерхівці. А усе через аж занадто запальний характер старенької - запевняють місцеві. Причини для незадоволення щоразу різні.

Єгор Дерев'янко, житель м. Черкас:

- Претензии начиная с того, что мы ей спичек в замок напихали, обворовываем ее, кислотой обливаем, ломаем ей замок, она сразу приходит и начинает лупить скалкой, топором, молотком, ото что под руку попадеться, и начинает в двери гатить со всей силы.

Люди вже зверталися по допомогу до родичів старенької та правоохоронців. Реакції поки що ніякої, лише самі збитки.

Ольга Вишиванна, жителька м. Черкас:

- Другий раз прийдеться міняти двері розбиті за свій кошт. Реакції поки що ніякої, в міліцію звертались, візьмуть показники, заяву напишемо, і поки що ніяких ні дій, нічого.

Пенсіонерка ж будь-які звинувачення відкидає, втім, негативного ставлення до сусідів не приховує.

Катерина Кирилівна, жителька м. Черкас:

- Я б ей бы взяла дрын хороший, чтобы была помоложе, то я ей дала б там, а так все. А я не ругаюсь, боже спаси, я человек больной, голова у меня гудит, шумит, если я буду кричать, то я совсем сляжу.

Син сусідки-агресорки живе окремо, але переконує - не раз намагався втихомирити матір. А нині має проблеми зі здоров'ям і не може приділити їй багато уваги.

Олександр, житель м. Черкас:

- Багато в неї агресії, чому так - не знаю, але дуже багато агресії. Я понимаю, что надо то ли медпомощь какую-то ей, скорее всего. Это моя точка зрения. И вместе с тем, я в тупике, материально я задушен обстоятельствами.

Правоохоронці підтверджують - за цієї адресою неодноразово виїжджали на виклик. Утім, кажуть, без втручання медиків проблеми не вирішити.

Володимир Тютюнник, керівник Управління громадської безпеки УМВС України в Черкаській області:

- Необхідно скористатись допомогою фахівців, якщо хворі люди - ці працівники зразу забирають, якщо вони констатують про те, що людина не хвора, а це внаслідок там алкогольного сп'яніння чи наркотичного, відповідно, така людина буде затримана і піде на відповідальність в залежності від того, що вона там накоїть.

Допоки управи на агресивну пенсіонерку немає, сусідам варто лише сподіватися, що її погрози так і залишаться словами. І наступного разу правоохоронцям доведеться знову фіксувати лише розбиті двері, а не каліцтва.