Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 липня 2014, 21:09 Хуліганство
Фальшиве мінування паралізувало київський вокзал
Фальшиве мінування паралізувало київський вокзал

Київ замінований... Протягом дня столична міліція отримала анонімні повідомлення про ймовірність вибухів на 7-ми об'єктах, зокрема: 5-му каналі, центральному залізничному вокзалі й Вокзальній станції метро. Люди, що не могли потрапити до підземки та на потяги, були перелякані.

Кияни й гості міста, які звикли до безперебійної роботи підземки, шоковані. Вона - закрита! Чому - міліція ані пари з вуст.

- А что случилось?

- По зв'язкам з громадскістю, знаєте де.

З надією пасажири стоять біля входу - можливо, незабаром відчинять. Та очі наливаються жахом, коли з-за дверей станції виходять працівники швидкої. Лікарка каже - самі в режимі очікування.  

- Мы дежурим, спрашивайте у милиции.

Микита, мешканець м.Броварів:

- Я здесь минут 20, и все перекрыто. Пришел сюда - тут тоже закрыто, милиционер ничего не говорит, я спросил, в чем причина, я говорю: хоть другие станции работают - они говорят - да, с других станций я могу добраться.

У чому причина, стає зрозуміло, коли приїжджають сапери та кінологи. Їх працює кілька бригад. Виявляється, отримали повідомлення про ймовірно закладену вибухівку і в будівлі центрального залізничного вокзалу.

Пасажири лютують. На перон потрапити - зась. 

- Мы на поезд! У меня через 10 минут поезд!

- Через подземный переход.

- Какой подземный передход?

- Мне нужно срочно передать информацию на поезд.

Денис, мешканець м. Києва:

- Заминирован вокзал в данный момент, заминировано метро, никто не знает, есть ли там бомба, это ужасно, на самом деле.

Виявляється, протягом дня аноніми сповістили міліціянтів про замінування ще п'яти об'єктів у трьох районах столиці - Голосіївському, Подільському та Печерському. Звідки лунали дзвінки, нині тільки з'ясовують. Мін не знайшли - робота усіх об'єктів поновлена.