Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 травня 2014, 21:28 Хуліганство
Львів'янин випробував рушницю на перехожих
Львів'янин випробував рушницю на перехожих

У Львові молодик розважався тим, що стріляв з балкону в перехожих. Із пневматичної рушниці поцілив у двох школярів і жінку.

Інцидент стався посеред білого дня отут - біля школи. Поряд дитсадок і майданчик із каруселями. До директора навчального закладу прибігла учениця і розповіла, що в неї хтось стріляв.

Микола Король, директор СШ №42 м. Львова:

- Закінчився сьомий урок. Він закінчився в 15.25 і учні виходили з уроків, і учениці 10 А класу попала кулька в руку, вона звернулася до мене.

Вчителі вискочили на вулицю і виявили стрільця. Він цілився в людей зі свого балкону на восьмому поверсі багатоповерхівки. Тож педагоги одразу викликали міліцію. Правоохоронці з'ясували: молодик влучив у трьох перехожих - жінку та двох старшокласників: хлопця й дівчину. Постраждалі у стані середньої тяжкості.

Ганна Курило, лікар Львівської дитячої клінічної лікарні:

- Стан дітей стабільний, діти в відділенні загального профілю. Вони знаходяться в палатах, інтенсивної терапії не потребують, отримують планове лікування.

Містянин до суду буде під вартою. Міліціянтам він сказав, що гатив у перехожих, бо випробовував зброю. 

Андрій Таран, керівник Личаківського РВ міліції м. Львова:

- Як він пояснив, ці дії він вчинив з метою якби чи пристріляти рушницю, яку йому напередодні, буквально пару днів тому, подарували друзі.

Тарас Войтович, сусід затриманого:

- Подарували гвинтівку і не було чим зайнятись, і сам трактував це тим, що не було чого робити, і постріляти просто по голубах.

Сусід затриманого каже - хлопець нічим особливим не вирізнявся. Хоча раніше був засуджений - умовно. За бешкет.