Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 лютого 2014, 21:03 Хуліганство
Хто влаштував бешкет у середмісті столиці?
Хто влаштував бешкет у середмісті столиці?

Бешкет у Києві. Розтрощені голови та вікна. В столиці невідомі відлупцювали двох відвідувачів інтернет-клубу та розгромили ресторан і офісний центр. Камери відеоспостереження зафіксували майже півсотні чоловіків із битками в руках.

Приблизно о третій ночі камери спостреження ресторану, який розташований у парку імені Шевченка, зафіксували, як до закладу наближається колона чоловіків. Усі в камуфляжних куртках і в кросівках. Раптом невідомі зупинилися й почали трощити приміщення.

Клавдія, адміністратор ресторану:

- Вони розбили вікна ресторану, зняли прапор України, який висів у нас, і також були спроби спалити прапор ресторану, але це не вийшло, й вони забрали його з  собою, і також залишили на вікнах напис - революція.

Наскочили нападники на зачинений заклад, відвідувачів вже не було. Залишився охоронець. Переляканий чоловік одразу викликав міліцію. Вона прибула за кілька хвилин, та нападників вже слід запав. Де встиг подітися натовп - невідомо.

- Охранник один сидить, що ж він зробить проти 60 человек? Нічого.

Ольга Білик, керівник відділу ГУ міліції в м. Києві:

- Наразі Шевченківським відділом РУ розпочате кримінальне провадження за стеттею 296 кримінального кодексу України - тобто хуліганство.

Ресторан у парку - не єдиний заклад, на який скоїли напад вночі.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- В цьому офісному центрі на Великій Васильківській 66 невідомі розбили двері та розписали революційними гаслами стіни.

Б'ють невідомі не лише вікна, а й людей. Так, відгамселили двох відвідувачів інтернет-клубу в підземному торговельному центрі на Бесарабці. В міліції кажуть - молодики в камуфляжі та з битами вдерлися до приміщення й почали дубасити хлопців. З черепно-мізковими травмами, зламаним носом та забиттями постраждалих доправили до лікарні. Скоєно наскок вночі проти середи, втім інформація про нього з'явилася лише сьогодні. Правоохоронці матеріали вивчають, кримінального провадження ще не розпочали. Чому з усіх відвідувачів нападники обрали саме цих двох юнаків, у міліції поки не знають. В інтернет-клубі про інцидент воліють не говорити.

- Я работаю на дневной, ночью не знаю что вообще было.

Ольга Білик, керівник відділу ГУ міліції в м. Києві:

- Зі слів людей, які були на той момент присутні у закладі, група невідомих осіб в масках, в камуфляжному одязі зайшла до приміщення цього закладу, нанесла хлопцям тілесні ушкодження, після чого зникла у невідомомоу напрямку. Наразі вже встановлено, що ці хлопці, вони - один мешканець столиці, інший мешканець Київської області, 87 та 90 року народження.

Міліція розслідує всі три факти. Проте поки що нікого з нападників не знайшла.