Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 листопада 2013, 19:22 Хуліганство
Смертельна забава американських підлітків
Смертельна забава американських підлітків

Бити перехожих, щоб обібрати або просто нокаутувати! У Сполучених штатах Америки набуває популярності жорстока забава. Підлітки гуртом нападають на людей похилого віку й жінок з дітьми. Донедавна в такий спосіб неповнолітні американці розважалися - аби поділитися зафільмованими кадрами у мережі. Та гра переросла в трагедію.

Нова забава заокеанської молоді поширена здебільшого у Нью-Йорку та Нью-Джерсі. Тамтешні підлітки не бояться на камеру розповідати про небезпечне дозвілля. Щоправда, подекуди убезпечують себе від відповідальності - просять медійників не показувати облич.

- Головне - бити сильно і влучно!

- Людину треба звалити з ніг, немов кеглю.

Інтернет-мережа кишить роликами з прикладами ось таких влучних ударів. Здебільшого, гурт підлітків дійсно випадково обирає жертву. Головне, аби поряд було якнайменше свідків.

- Зазвичай, це роблять, щоб розважитися!

- Нокаутує молодь будь-кого з перехожих. Така гра! Це може бути мати з дитиною, представник секс-меншин, навіть пенсіонер.

Трохи більше місяця тому в місті Хобокені підлітки на смерть нокаутували безхатченка. 46-річний чоловік від удару дістав перелам шиї та черепно-мізкову травму. На мертве тіло натрапили мешканці будинків поряд. Проте, зарадити було годі.

Кетрін Кальдерон, мешканка м. Хобокена:

- Вони гадають - це весело. Погляньте лише, чим закінчуються такі забавки зі смертю.

Лін Дамсі, мешканка м. Хобокена:

- Не розумію - для чого коїти таке! Вони мусять заплатити за вбивство!

13-ти та 14-річних бузувірів, які скоїли розправу, посадовили за грати. Урядники кажуть - намагатимуться приборкати агресію молоді. Адже наслідки, до яких може призвести така діяльність, тяжко уявити.