Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 листопада 2013, 01:28 Хуліганство
У Харкові стався напад на обмінник та ресторан
У Харкові стався напад на обмінник та ресторан

Озброєні битками молодики пограбували клієнтів обмінки в Харкові. Крім того, вони потрощили чотири автівки біля супермаркету. Нападники поїхали з місця пригоди позашляховиками, а дорогою ще зупинилися біля ресторану й побили там вікна. Міліція в обох випадках на виклики запізнилася.

Нападників було не менше десятьох, розповідають свідки: всі - із закритими обличчями. В кількох у руках були бейсбольні битки. На паркованні супермаркету вони відлупцювали кількох клієнтів пункту обміну валют, забрали в них гроші. Після цього поїхали собі двома машинами.

Сергій Дводенко, заступник керівника Московського РВ міліції:

- Неизвестные лица приехали к супермаркету на нескольких автомобилях, причиняли телесные повреждения специально приспособленными для этого предметами. В результате данного разбойного нападения завладели их имуществом. После чего с места скрылись.

Що за банда діяла, були зухвалі наскоки звичайним бешкетом чи спланованим розбоєм - міліція відповідей поки що не має. Постраждалі і свідки переконані - то не просто агресивна молодь.

Сергій Кравченко, співвласник ресторану:

- Я не знаю, был ли это заказ или случайность. Но - спланированное, организованное нападение. Вышли, ударом повалили охранника. И сразу толпа рассыпалась по периметру, начали бить стекла. Происходило это в течение 5 минут. Спокойно приехали, спокойно все разнесли и уехали.

Нападників було багато і налаштовані вони були рішуче - ніхто з постраждалих навіть не думав чинити опір. Люди дістали переважно забиттів, тяжко травмованих у бійці немає. Міліція кваліфікує інциденти як груповий розбій і бешкет.