Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 листопада 2013, 00:51 Хуліганство
Столична реальність - у агресивного хазяїна агресивний пес
Столична реальність - у агресивного хазяїна агресивний пес

Кілька ударів по обличчю й ребрах дістала киянка, що намагалася захистити бездомних собак від бійцівського пса. Його нацькував власник. Він же наставив синців жінці. Втім, ні за жорстокість до тварин, ні за побиття волонтерки розбишаку не покарали.

Киянка Жанна Миколаївна щовечора підгодовує безпритульних собак неподалік свого будинку. Каже, усі тварини, про яких дбає - стерилізовані й офіційно зареєстровані. Цього разу, коли прийшла до своїх улюбленців - отетеріла. Побачила, як власник стафордширського тер'ра нацьковує на них пса.

Жанна Корнієнко, постраждала:

- Я побежала их разнимать, его собака уже догнала одну из подопечных, и повалила ее, и начала терзать.

Жінка не злякалася, кинулася до тварин і намагалася відігнати агресивного бійцівського пса. Втім, на неї накинувся його господар.

Жанна Корнієнко, постраждала:

- Схватил меня так за куртку, прижал меня за углом, и дал мне ухо. Раза три. В результате чего он рассек мне ухо, и у меня на голове появилась шишка, которая так стекает.

Все закінчилося, коли жінка почала голосно кричати й гукати на допомогу. Тоді чоловік відпустив її і забрав свого пса. Уже наступного дня постраждала зняла забиття й написала заяву дільничному. Її травми судово-медичний експерт кваліфікував як легкі. Чому господар вигулює бійцівського собаку без намордника й повідця, нацьковує її на бездвірних тварин і дозволяє собі бити волонтерку, мають з'ясувати правоохоронці. Втім, поки що вони не розпочали кримінального провадження за жодним з наведених фактів.

Тетяна Малишева, помічник керівника Святошинського РУ міліції м. Києва:

- Наразі її заява зареєстрована, проводиться ретельна перевірка, по закінченні ретельної перевірки буде прийняте відповідне процесуальне рішення.

Чи хоча б опитали власника cтафордшиського тер'єра, правоохоронці не кажуть. Знімальній групі поспілкуватися з чоловіком, який мешкає в сусідньому під'їзді того самого будинку, що й постраждала, не вдалося. Вивчає ситуацію й дільничний. Та місцеві припускають - агресивного власника бійцівського пса навряд чи покарають.