Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 вересня 2013, 01:25 Хуліганство
Колишній міліціянт влаштував бешкет на Луганщині
Колишній міліціянт влаштував бешкет на Луганщині

Небачена зухвалість! Справжній погром на базарі вчинили на Луганщині двоє молодиків. Бешкетники 27-и та 29-и років чіплялися до продавців і покупців, розкидали товар, а потім навіть посадовили на ланцюга чоловіка. Свідки кажуть: нападники були п'яні. Один із них виявився міліціянтом, щоправда - колишнім.

Те, що коїли п'яні на місцевому базарі, Світлану шокувало. Каже - такого зухвальства за життя не бачила. Двоє нахаб поводилися так, наче відчували вседозволеність. Апофеоз бешкетування - коли прив'язали до чоловіка ланцюга й почали тягати небораку майданом.

Світлана, свідок:

- Мужик торгует цепями, они взяли цепи и какому-то деду, что на мотоцикле, на шею одевали эти цепи, руки мотали ему этой цепью, вот так им хотелось поиздеваться над человеком.

На крики торгівців нападники не реагували й вирішили проїхатися з вітерцем у таксі. Водій саме припаркувався біля крамниці й чекав на клієнтів. Він відмовився везти нетверезих молодиків, і за мить вони почали його гамселити та трощити авто.

Андрій Сильченко, постраждалий таксист:

- Я подхожу, говорю: молодые люди, эта машина занята. - Нас это не волнует! Дергают за заднее окно, двери. Я подходил к одному из них, пытаясь оттянуть его от машины, на что получил эннное количество ударов по голове, по спине.

Нападників скрутили інші таксисти, які приїхали за екстреним викликом побитого колеги. Вони відвезли бешкетників до райвідділу, там і з'ясували: один з бандитів - інспектор патрульної служби. Щоправда, звільнений напередодні. У міліції до колишнього правоохоронця поставилися лояльно. Після нетривалої  розмови відпустили, а заяву від таксистів довго не хотіли приймати. Обурені водії ледь не рушили на райвідділ штурмом.

Тетяна Погукай, керівник підрозділу ГУ УМВС України в Луганській області:

- То, что к ним вышел сотрудник дежурной части и сказал, что никаких заявлений принимать не будет - это есть нарушение, по этому факту будет проведено служебное расследование и материалы служебной проверки будут направлены в прокуратуру для дачи юридической оценки действиям сотрудника дежурной части.

Заспокоювати обурених діями правоохоронців людей приїхали очільники обласної міліції разом з прокурором і керівництвом СБУ. Бунт під стінами Станично-Луганського райвідділу вдалося  вгамувати, тільки коли високопосадовці пообіцяли взяти справу під особистий контроль і покарати винних. А самі винні нині в лікарні. Твердять - їх тяжко побили таксисти. Щоправда, медики поки травм, які треба загоювати у стаціонарі, не виявили. Бешкетники ж навіть не хочуть спілкуватися.

Максим Павлов, завідувач хірургії Станично-Луганської районної лікарні:

- Пациенты отказываются общаться, категорически ничем не мотивируя свой отказ.

За зухвалий бешкет обом розбишакам загрожує до 3-х років позбавлення волі.