Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 вересня 2013, 20:51 Хуліганство
Стрілянина у середмісті Одеси
Стрілянина у середмісті Одеси

Троє молодиків розстріляли двох інших за квартал від областного управління СБУ в Одесі. Це вже другий за тиждень збройний конфлікт, що виник у середмісті. 12 пострілів із травматичного пістолета пролунали о десятій вечора. У двох чоловіків влучило 5 гумових куль.

Стріляли о десятій вечора коло бару на розі вулиць Катериненської та Троїцької. Зі слів свідків, двоє чоловіків вечеряли на літньому майданчику. Попоїли і вийшли. На вулиці на них напали.

Ченгіз Джамалудінов, директор кав'ярні:

- Люди посидели у меня в кафе, встали и ушли, расчитались. Не грубили ничего. Культурно посидели, встали и ушли. Отошли метров 40 от кафе - навстречу им шли три молодых человека в капюшонах, говорят, и начали в них стрелять.

Тетяна мешкає просто над баром. Почула постріли і сховалася якнайдалі від вікон. Коли ж усе стихло, наважилася вийти на балкон. Під вікнами на асфальті стікав кров'ю чоловік.

Тетяна Рогова, свідок:

- Мы бросили сверху простынь. Чтобы он не лежал на полу. У него было три ранения в спину. Там получается, что два ранения было в районе почки и и одно в легкое, наверху.

Другий постраждалий, що дістав кулі в поперек і гомілку, лежав за рогом. Згодом стало відомо - обидвоє поранених раніше засуджені, які нещодавно повернулися з місць позбавлення волі. Звертатися до міліції із заявою про напад вони відмовилися. Попри те, кримінальне провадження за фактом завдання ушкоджень средньої тяжкості розпочате. Стрільців і їхнє авто шукає міліція.

Володимир Шаблієнко, керівник відділу ГУ МВС України в Одеській області: 

- Зі слів свідків, що знаходилися на місті події, троє нападників підїхали на машині. Стрільбу здійснював один з тих троїх. На місті події слідчо-оперативна группа знайшла 12 отстріляних гільз, які були знаряджені гумовими набоями.

Одесити ж кажуть - у місті стає небезпечно жити. Лише цього тижня в самому центрі перед очима в перехожих підстрелили трьох людей.