Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 липня 2013, 22:20 Хуліганство
Фанатів на столичному стадіоні розбороняв "Беркут"
Фанатів на столичному стадіоні розбороняв "Беркут"

Бійня на футбольному матчі. Вболівальники московського Спартака і київського Динамо влаштували сутичку на НСК Олімпійському. Вгамувати розлючених молодиків вдалося беркутівцям.

У сутичці на футбольному матчі зійшлися вболівальники московського Спартака та київського Динамо. Просто під час гри кілька десятків розлючених молодиків влаштували бійню на трибуні Олімпійського. На перерві молодики взялися з'ясовувати стосунки в підтрибунних приміщеннях.

Ольга Білик, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- Вони розпочали кидати в бік іншої команди пляшки з водою, пластикові стакани та словесна перепалка. В результаті чого адміністрація стадіону звернулася до правоохоронців, аби припинити конфлікт.

Вгамувати вболівальників вдалося лише беркутівцям. Столичні правоохоронці запевнили: жодного бешкетника не затримали, лише повернули розбишак на місця на стадіоні.

Ольга Білик, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- На сьогоднішній день жодних скарг по спецлінії 102 або ж взагалі до правоохоронців щодо якихось порушень під час матчу - не надходило. Також не надходило від закладів охорони здоровя, що були якісь постраждалі під час цього матчу.

Вже по закінченню гри, пригнічені поразкою своєї команди, спартаківці спокійно розійшлися.