Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 травня 2013, 13:18 Хуліганство
Вуличні торгівці напали на робітників Київводоканалу
Вуличні торгівці напали на робітників Київводоканалу

Дістали стусанів за прохання проїхати. Внаслідок сварки між торгівцями базару та працівниками бригади Київводоканалу на лікарняні ліжка потрапили троє комунальників.

Володимир зі своєю бригадою ремонтників водоканалу поспішав на виклик. Та не встигли виїхати за ворота - дорогу перегородила автівка. У відповідь на прохання комунальників прибрати транспорт порушники - базарні торгівцы - накинулися з кулаками.

Володимир, постраждалий:

- Вони з разных сторон начали рукопашный бой. У мене були скользящие удары по голове и в боковую, по ребрах.

- Вышел посмотреть, в чем дело и получилось, что налетели эти, начали лупить ни за что, ни про что. Вот этого так и не понял. Как саранча, вот. Видать, бойцы какие-то, то шо удары сильные были.

Двоє з трьох комунальників відбулися синцями та роз'юшеними носами, а от зварникові, що навіть не виходив з автомобіля, перепало найбільше. Непритомного бідолаху з травмованим оком доправили до шпиталю.

Станіслав Каплуненко, керівник департаменту Київводоканалу:

- Самое обидное, что ничего не подозревавший сварщик, который находился в автомобиле, получил неожиданные для себя удары по голове. Он потерял сознание.

Вранішня бійка сталася перед очима в місцевих торгівців, та ніхто не хоче про неї розказувати. 

- Я цього не бачила.

- Я стою торгую, я даже не дивлюся по сторонам.

- Я ничего не видел, не нада мене снимать.

- То, що я чула, я не можу переказувати.

Комунальники кажуть: це вже 3-й прикрий випадок з працівниками Київводоканалу цьогоріч, який стався поблизу стихійного базару. Своєю чергою правоохоронці пообіцяли розібратися й покарати винних.

Юлія Давиденко, помічник керівника Деснянського РУ міліції в м. Києві:

- Матеріали згодом будуть передані до слідчого відділу райуправління, де буде прийматися відповідне рішення згідно чинного законодавства. Наразі триває перевірка.