Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 травня 2013, 11:47 Хуліганство
Кияни ледь не роздерли п'яного хулігана на машині
Кияни ледь не роздерли п'яного хулігана на машині

Триста людей ледь не лінчували водія, який роз'їжджав тротуаром в Оболонському районі Києва. Щоб вберегти порушника від розлючених містян, кільком десяткам міліціянтів довелося його охороняти.

Пригода сталася приблизно об одинадцятій вечора на перехресті вулиць Івашкевича та Макіївської в Києві. Жовтий Пежо ледь не збив молодої пари просто на переході. Хлопець висловив заувагу водієві, на що той відреагував миттєво. Накинувся з кулаками. Після цього сів за кермо, виїхав на тротуар, наздогнав жертву й знову почав гамселити. На допомогу безневинному кинулися свідки. 

- Я пошел заступаться, чтобы разборонить его, получил и я! За меня пошла девушка моя, и она тоже получила по лицу.

Надія Михайлівна все бачила на власні очі. Жінка й досі в шоковому стані, каже: тоді ледь не кинулася на порушника.

Надія Михайлівна, свідок:

- Я бы его сама разорвала! Вот там женщина шла с ребенком. Он мог ее раздавить. Как она успела отскочить- это просто чудом! Потом он видит, что ему некуда дется, он прямо на остановку выехал. И там двух девочек избил, и парня этого избил.

Вже за кілька хвилин на вулиці зібрався натовп.

Віталій Петрович, свідок:

- Ну естественно, никто не стал проходить мимо и поэтому толпа стала огромная, человек триста собралось.

Надія Михайлівна, свідок:

- Тут такая толпа была и кричала милиции: выпустите его, мы с ним разбремеся! Он невменяемый был, просто в стельку, и барышня с ним была, но она убежала, когда поняла, что здесь все серьезно.

Пежо, яким спритник роз'їжджав тротуаром, містяни закидали яйцями, вибили скло. Водій же чинив опір і правоохоронцям.

Ігор Михалко, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Він, доречі, кричав, що: Я все порешаю! Я там тіпа такий крутой хлопець! Як з'ясовано, до представників правоохоронних органів він ніякого відношення немає. Тобто, він звичайний горомадянин, приватний підприємець, який займається продажем автозапчастин.

Після кількагодинної сутички міліціянтам довелося відвезти порушника до райвідділку. Проте кияни ледь стримували емоції й не відпускали патрульного авта.

Ігор Михалко, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Його було направлено на судово-медичну експертизу, якою було доказано, що він був напідпитку і наразі слідчим відділом Оболонського району порушено кримінальне провадження за частиною 2 ст. 296 - хуліганство. Наразі триває слідство.

Нині водій визнає свою вину й пояснює: під час святкування забагато хильнув.