Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 березня 2013, 12:30 Хуліганство
На Дніпропетровщині чоловік підпалив правоохоронця та власну дочку
На Дніпропетровщині чоловік підпалив правоохоронця та власну дочку

Підпалив правоохоронця через сварку з дружиною. Інцидент стався на Дніпропетровщині: п'яний чоловік не пускав до будинку свою сім'ю. Коли працівники міліції спробували зайти до оселі, бешкетник плеснув на них бензином і чиркнув запальничкою. Відтак, 23-річний вартовий ладу з опіками в лікарні. Того вечора у 53-річної мешканки села Старовишневецького не витримали нерви. Останнім часом її чоловік, який полюбляв перехилити чарчину, влаштовував бурхливі сварки. Цього разу налякана жінка зателефонувала до міліції.

Іван Красюк, в.о. заступника керівника Синельниківського МВ міліції у Дніпропетровській області:

- Чоловік вчинив дома сварку, погрожує фізичною розправою їй та її дочці та синові.

Правоохоронці приїхали на місце й побачили: жінка і двоє дітей увечері просто неба. Бо п'яний голова родини нікого до будинку не пускає. Тоді міліціянти разом з 23-річною донькою бешкетника зайшли в сіни й почали стукати у двері.

Іван Красюк, в.о. заступника керівника Синельниківського МВ міліції у Дніпропетровській області:

- Двері відкрив батько, в руках якого знаходилась каністра з бензином. 

Не роздумуючи, чоловік почав поливати з каністри незнайомця й власну доньку. Далі чиркнув запальничкою.

Затриманий:

- Дом поджёг и плеснул на человека, который зашел. Оказалось, что это был милиционер, говорили, что милиция - я не поверил. 

Дівчина з сіней вибігти встигла, а ось правоохоронець - ні. Він спалахнув мов смолоскип, в паніці вибіг надвір, де вогонь загасили колеги. Міліціянт дістав опіків першого та другого ступенів.

Василь Слинченко, лікар-анестезіолог:

- Доставленный пострадавший с ожогами лица и кистей, ему оказана квалифицированная помощь, общее состояние на данный момент стабильное. 

Палія одразу затримали. Навіщо скалічив правоохоронця та мало не вбив власну дочку, відповісти бешкетник не може, каже - був дуже п'яний. Тепер його ймовірно на кілька років посадовлять за ґрати. Тож рідні зможуть хоч якийсь час жити спокійно.