Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 лютого 2013, 21:38 Хуліганство
Біля нічного клубу на Черкащині сталася стрілянина
Біля нічного клубу на Черкащині сталася стрілянина

Озброєні оборонці. Двоє молодиків владнали конфлікт із кривдниками своєї подруги стріляниною. Інцидент стався поблизу одного з нічних розважальних закладів на Черкащині. Внаслідок сутички з пораненою головою й животом на лікарняних ліжках опинилися двоє хлопців.

Неспокійним виявився ранок у місті Смілі. До лікарні з ранами в голові й животі потрапили двоє  20-річних юнаків. Лікарі одразу викликали правоохоронців. Міліціянтам постраждалі розповіли, що стали жертвами двох п'яних молодиків. А конфлікт між ними виник через дівчину, якій хлопці висловили зауваження в закладі.

Постраждалий:

- Він каже: пішли на вулицю! Пішли, будемо розбиратись!

Коли вийшли на подвір'я нічного клубу - пролунав постріл. Відвідувачі закладу одразу скупчилися біля пораненого, а кривдники злякалися й кинулися до таксі. Зупинити нахаб вирішив приятель постраждалого, проте зловмисники поцілили й у нього.

Олексій Лисенко, заступник керівника Смілянського МВ міліції:

- При опитуванні свідків даної події були встановлені особи, які нанесли тілесні ушкодження.

Вже за кілька годин після сутички правоохоронцям вдалося знайти й затримати нападників. Двоє 25-річних місцевих були впевнені, що їх не покарають, а тому навіть не переховувалися.

Олексій Лисенко, заступник керівника Смілянського МВ міліції:

- В одного з цих осіб було вилучено пневматичний пістолет. В даний час слідчим відділом Смілянським райвідділом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 ст 121 КК.

Постраждалих прооперували, та попереду у них тривале лікування. Як покарати злочинців - вирішить суд.