Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 лютого 2013, 22:26 Хуліганство
Нетвереза істеричка з Луцька ледь не підірвала будинок
Нетвереза істеричка з Луцька ледь не підірвала будинок

Через алкоголь і зіпсуті нерви ледве не сталося трагедії в Луцьку. Посварившись зі своїми домашніми, 40-річна жінка намагалася висадити в повітря п'ятиповерхівку. Щоби ніхто не завадив, мешканка забарикадувалася на кухні й повідкривала на газовій плиті конфорки.

31-й будинок на вулиці Декабристів. Про драму на п'ятому поверсі знають далеко не всі його мешканці. Кажуть, день був робочий, тож більшості не було дома. А ось 40-річна Ліна ніде не працює, полюбляє алкоголь і має клопіт із нервами. Її сусіди знизу вже стомилися реагувати на різні вибрики.

Ігор, сусід:

- Буває, якусь гадость зробить - піде комусь наговорить, наляпає. Я не звертаю на це уваги.

Чергова вихватка була пов'язана з родинними негараздами. А що постраждати могли безневинні люди, мешканку п'ятдесятої квартири не обходило. Зізнається, що замучив син. Тож хильнула для хоробрості оковитої і вдалася до крайнощів.

Ліна Торобко, мешканка м. Луцька:

- Я дуже посварилася зі своїми рідними: мамою і сином. Дуже. Бо він у мене нестерпна дитина, не хоче нічого слухати. І я з того всього рішила їх трохи прилякати. Відкрила камфорки і закрила сюди двері. Сказала, якщо не буде мене слухати, то я тут шороху нароблю.

Першим злякався хлопець. Він зателефонував у газову службу і повідомив про небезпечні дії матері. Що робити до приїзду фахівців - порадив оператор. 

- Слухайте мене уважно. Відкрийте під'їзд, кватирки - нехай провітрюється. Посторонніх осіб не допускайте, по можливості долучіть правоохоронні органи. Нехай ніхто не користується відкритим вогнем, не палить нічого. Чекайте аварійну бригаду.

На виклик прибули за п'ять хвилин. Разом із дільничним інспектором міліції. Щоби дістатися жінки, правоохоронцеві довелося трощити кухонні двері. Далі до справи взялися газівники.

Валентин Киричук, керівник аварійно-диспетчерської служби Волиньгазу:

- На місці було прийняте рішення від'єднати квартиру від газопостачання, щоби у майбутньому не повторився такий випадок. Ми відключили з установкою заглушки і далі буде прийматися рішення, як діяти по цій ситуації. Бо якщо їй залишити газ, можуть постраждати люди.

Нині в помешканні Торобків газ є. Пані Ліна пообіцяла, що нікого більше не тероризуватиме. Втім, буде й міліційний контроль. Тричі на тиждень до квартири навідуватиметься дільничний.