Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 січня 2013, 22:32 Хуліганство
У Севастополі молоді люди насмерть забили пенсіонера
У Севастополі молоді люди насмерть забили пенсіонера

Трагедією закінчилася звичайна зустріч двох приятелів у Севастополі. До військових пенсіонерів причепилися троє молодиків, аби пограбувати. Вимоги підкріплювали кулаками. Так захопилися, що одного з чоловіків забили до смерті.

Вечеря при чарці, партія в нарди - так раз на кілька місяців двоє військових пенсіонерів зустрічалися вже 10 років. Приємне спілкування затяглося до півночі. Врешті господар пішов проводжати свого гостя на зупинку.

Андрій Михайлов, постраждалий:

- Сергей Николаевич предложил, ну давай еще по 50 грамм и домой. Мы зашли в кафе, не знаю, как называется, на автовокзале.

У кав'ярні до чоловіків долучилися троє молодиків. Дружньо запропонували продовжити бенкет вже разом. Пенсіонери відмовилися й пішли чекати транспорту. На зупинці незговірливих юнаки наздогнали.

Андрій Михайлов, постраждалий:

- И тут все так быстро происходило, что конкретно сказать, что говорили, я за какое-то время оказался на земле.

15 хвилин мешканці прилеглого будинку спостерігали за побиттям пенсіонерів. Валерія навіть спробувала зупинити нападників.

Валерія, свідок:

- Кричала с балкона: остановитесь, прекратите, отстаньте от мужчины. При этом побежала в ванную, взяла таз с теплой водой и вылила на одного из парней, которые били. Один парень держал, а второй периодически с некоторыми подходами избивал, при всем при этом вымогая деньги.

На виклик сусідів незабаром примчали правоохоронці.

Юрій Лабец, заступник керівника відділу Нахимівського РВ міліції м. Севастополя:

- Трое лиц, нападавших, задержаны. Приехали с целью заработка в Севастополь. В отношении них судом избрана мера пресечения - содержание под стражей.

Нині Андрій Миколайович намагається відтворити слідчим події докладно. З міцних кулаків тієї ночі йому вдалося втекти. Він кинувся кликати на допомогу. Тож левова частка ударів припала його п'ятдесятиоднорічному приятелеві. Коли повернувся з підмогою - міліція вже скрутила бешкетників. Швидка оглянула побитого та й поїхала. Пенсіонер запевнив медиків, що все гаразд. Проте за кілька днів від травм чоловік помер. Нині трьом нападникам загрожує ув'язнення - щонайменше на 8 років.